Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket is át akarnak vágni...

Titeket is át akarnak vágni sokszor? Vagy csak én tapasztalom ezt? Bolti vásárlások alkalmával.

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan szituba kerülök vásárláskor hogy többet ütnek be mint amennyit kellene. Legyen ez akármilyen kis bolt vagy a legnagyobb multi, vagy van hogy csak a visszajárót számolják el, de többet sose kapok. 10 alkalomból 5-6 szor biztos nem stimmel valami. Baromira elegem van már, de ha egy picit nem figyelek vagy elmélázok és nem ellenörzöm a blokkot, meg a visszajárót akkor rögtön ugrott egy kis lóvé. Mindegy hogy 585 Ft-ért vagy pl 8000ft-ért vásárolok. És teljesen normális ember vagyok, nem pedig egy idióta.
2014. nov. 18. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem nagyon tapasztalok ilyesmit, amúgy is szinte csak olyan helyre járok ahol vonalkódot olvasnak le, ott meg erre nem nagyon van lehetőség. Nekem volt már hogy többet adtak vissza, szóval tévedhetnek mindkét irányba.
2014. nov. 18. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy egyedül.Oda kell figyelni,mert mindenhol le akarnak húzni.Én multiknál tapasztalom,hogy más a polcra kiírt ár és más amit a kasszánál lehúznak.Mert sok esetben 1-2 tétel miatt,nem megy oda a vevőszolgálathoz az ember.Én rákaptam az árleolvasóra.
2014. nov. 18. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Fele hiba és tévedés fele tudatos . Mindenki siet ezt is beleveszik és nem mennek vissza . Van másik marhaság amikor a zokni 42-45 méret , ilyen nincs .
2014. nov. 18. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Velem nem igazán esett meg ilyen, de én soha nem viszem el a bevásárló kocsit a pénztártól 2 méternél messzebb. Szépen átolvasom a blokkot és csak akkor kutyagolok tovább. Nem lehet mit tenni. Ha végképp eleged van, jelezd az ügyfélszolgálaton. Jóhiszemű embernek tartom magam, de hallottam már olyanról, hogy multinál több pénztáros lehúzta a vásárlókat.
2014. nov. 18. 20:01
 5/12 anonim válasza:
85%

Pl:Intersparban rendszeresen más ár ár van kiírva, mint a pénztárnál belovasott (különösen, ha az ár kedvezményes).

Azaz a kedvezmény nem létezik !..

Szóval, igen.

2014. nov. 18. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Mi is jártunk úgy,hogy akciósnak hitt termékek rendes áron voltak.Csak véletlenül kin maradt az akciós tábla.

Vagy épp rossz polcról vettük le a terméket. Mi is mindig 1-2 méterre a pénztártól átnézzük a dolgokat.

De ez is csak 2x-3x fordult elő,hogy más összeg jött ki mint amire számítottunk a fenti dolog miatt.

Amúgy eddig nem tapasztaltam átvágást,hogy kevesebbet adnak vissza pl.

2014. nov. 18. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Sajna már amit megveszel sem az,mint aminek mondják, szóval többszörös átcseszés van.
2014. nov. 18. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Én nem szoktam megnézni a blokkot utólag, így nem idegeskedem azon, hogy átvágtak. Nekem ennyit megér. Minek idegeskedjek 10-20 forintért? Aztán többet költhetek nyugtatóra. :)
2014. nov. 18. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Legutóbb 250 ft vettem meg 1 liter tejet, egy héttel ezelőtt úgyan az a tej 160 ft volt. Nem volt kitéve az àra gondoltam úgyan annyiba kerül.
2014. nov. 19. 10:32
 10/12 anonim válasza:

#10 :

Lehet, hogy a tehenek 50% meghalt. :D Bár, nemmimntha a bolti tej sok tehenet látott volna.:D

2014. nov. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!