Előfordult már veletek olyan, hogy valakit (férfit, nőt, időst, fiatalt. ) minden ok nélkül gyűlöltetek, csak mert külsőleg ellenszenves volt számotokra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 21:25
1/10 anonim válasza:
Nekem még ennyi sem kell hozzá.
19/L
2/10 anonim válasza:
saját magam :') (még most is rühellem magamxd)
3/10 anonim válasza:
Nem. Undorodni undorodtam már emberektől, amolyan mély gyomorforgató undorral, de gyűlölni nem.
4/10 anonim válasza:
Olyan, hogy csupán a külseje és kisugárzása miatt utáltam volna egy személyt nem volt. Olyan viszont persze, hogy első ránézésre nem találtam szimpatikusnak.
5/10 RRR válasza:
nem
de némi beszélgetés és egy pár húzás(a): igen
6/10 anonim válasza:
minden ok nélkül szerintem ez csak egy idegennel fordulhat elő, hogy gyülöljem :)
de nekem inkább az 'irritáló' szó jut eszembe néhány emberről, mint az hogy gyülöljem :D L
7/10 anonim válasza:
Minden ok nélkül nem "gyűlölök" senkit, ez egy nagyon erős érzés, nem jön csakúgy.
Olyan van, hogy nem szimpatikus valaki, de az sokkal enyhébb a gyűlöletnél.
8/10 anonim válasza:
Nem. Annyira azért nem vagyok hülye.
9/10 anonim válasza:
én azt olvastam erről, ha valaki nem szimpatizál valakive a másik megérzi és alapból, nem tudja miért de szintén utáni fogja az iletőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!