Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyien vennének...

Szerintetek mennyien vennének részt egy ilyen eseményen?

Figyelt kérdés

Most jutott el hozzám, egy már több hónapja futó eset.

Anyuka-apuka elvált, van egy kb 5 éves kisfiúk. Anyukával élt a kisfiú, az apa hétvégente vihette magához. Ám egyik hétvégén nem vitte vissza, és üzent az anyukának, hogy nem kapja vissza a fiát soha többet. A rendőrség honlapján fent van az apuka körözöttként, anyuka a TV-ben is adott interjút erről, de tavaly óta nem került elő a kisfiú, se az apja.

Nagyon megrázott ez az egész, és arra gondoltam, hogy szervezni kéne egy eseményt, és egy adott napon több ezer plakátot kiragasztani az egész országban az apukáról illetve a kisfiúról, hogy keressük őket.

Szerintetek mennyien vennének részt a "plakátolásban"?

Nagyon szeretnék az anyukának segíteni, borzasztó lehet neki. :(

2014. nov. 14. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha az apának van lehetősége és pénze dominikán felnevelni a gyereket,akkor az miért is lenne már kártékony feltétlen?

úgyhogy nem vagyok meggyőzve ez esetben sem,a kérdező meg alapból nem fejtette ki,hogy miért lenne jobb a gyereknek az anyjával.

ezért ez a "megmentünk" eléggé egyoldalú és naiv hozzáállás.

inkább azért szervezz mozgalmat,hogy a multikra is érvényesek legyenek az adótörvények,vagy ha nem akkor takarodjanak az országból,ne csak a magyar vállalkozókat zsigereljék,nah arra elmegyek.

2014. nov. 14. 20:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Azert, mert szo szerint elrabolta a gyereket az anyjatol.

Meg volt a lehetosege az apanak, hogy lassa a gyereket hetvegente, tehat nem volt eltiltva tole.

megis milyen jogon rabolja el? A gyereknek szuksege van az anyjara! Ugyanugy az apjara is, termeszetesen!

Az apa megverte az anyat, akkor lett vegul beadva a valasi papir. Egy ilyen ember mellett kell elnie szegeny kisfiunak, aki megver egy not?! Ugyanezt kepes megtenni a gyerekkel is. Kitudja, mi jatszodik le az apukaba.

De mindegy is, a valaszomat megkaptam.

Koszonom szepen mindenkinek.

2014. nov. 14. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A plakátolás többet árt, mint használ. Vannak személyiségi jogok, és nem tudhatod az anya mit szólna egy ilyen akcióhoz a tudta nélkül, vagy a gyerek, ha hazajön és az utcán nem tud úgy végig menni, hogy ne mindenki róla csámcsogjon. Szerintem nem érezné jól magát, és azt hiszem a hatóságok is gyorsan leállítanák az akciót. A kevésbé látványos segítségek sokszor nagyobb segítségek, járj nyitott szemmel, ha valahol bántalmazást tapasztalsz, jelentsd, ez sokkal nagyobb segítség.
2014. nov. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!