Szerintetek mennyien vennének részt egy ilyen eseményen?
Most jutott el hozzám, egy már több hónapja futó eset.
Anyuka-apuka elvált, van egy kb 5 éves kisfiúk. Anyukával élt a kisfiú, az apa hétvégente vihette magához. Ám egyik hétvégén nem vitte vissza, és üzent az anyukának, hogy nem kapja vissza a fiát soha többet. A rendőrség honlapján fent van az apuka körözöttként, anyuka a TV-ben is adott interjút erről, de tavaly óta nem került elő a kisfiú, se az apja.
Nagyon megrázott ez az egész, és arra gondoltam, hogy szervezni kéne egy eseményt, és egy adott napon több ezer plakátot kiragasztani az egész országban az apukáról illetve a kisfiúról, hogy keressük őket.
Szerintetek mennyien vennének részt a "plakátolásban"?
Nagyon szeretnék az anyukának segíteni, borzasztó lehet neki. :(
ha az apának van lehetősége és pénze dominikán felnevelni a gyereket,akkor az miért is lenne már kártékony feltétlen?
úgyhogy nem vagyok meggyőzve ez esetben sem,a kérdező meg alapból nem fejtette ki,hogy miért lenne jobb a gyereknek az anyjával.
ezért ez a "megmentünk" eléggé egyoldalú és naiv hozzáállás.
inkább azért szervezz mozgalmat,hogy a multikra is érvényesek legyenek az adótörvények,vagy ha nem akkor takarodjanak az országból,ne csak a magyar vállalkozókat zsigereljék,nah arra elmegyek.
Azert, mert szo szerint elrabolta a gyereket az anyjatol.
Meg volt a lehetosege az apanak, hogy lassa a gyereket hetvegente, tehat nem volt eltiltva tole.
megis milyen jogon rabolja el? A gyereknek szuksege van az anyjara! Ugyanugy az apjara is, termeszetesen!
Az apa megverte az anyat, akkor lett vegul beadva a valasi papir. Egy ilyen ember mellett kell elnie szegeny kisfiunak, aki megver egy not?! Ugyanezt kepes megtenni a gyerekkel is. Kitudja, mi jatszodik le az apukaba.
De mindegy is, a valaszomat megkaptam.
Koszonom szepen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!