Mi az oka, hogy még egy ilyen facebook mániás társadalomban is zavarja az embereket ha rájuk írogatok?
A legtöbb ember használ facebookot, sokan szeretik, és mégis lenéznek, kiröhögnek és irritálja őket, az ismerőseimet, ha chaten gyakran rájuk írok, és le akarnak koptatni, hiába próbálok akármilyen barátságosan is barátkozni velük. Alattomos kifogásokkal lekoptatnak vagy letiltanak csak.
De miért ennyire irritáló ha valaki szinte naponta ráír a másikra?
Általában az emberek dolgoznak,tanulnak sok sok otthoni teendőt végeznek,ezért fáradtak.A face-t csak fontos üzenetekre,vagy ésszerű dolgokra használják naponta épp egy kicsit.
Nekem állandóan ki van kapcsolva a chat-em,és én is a francba kívánom az olyan embert,aki írogat nekem csak úgy.
A napi ráírással pedig baromira nem illik senkit zavarni,mert olyan helyzetbe hozod,hogy állandóan válaszolnia illene,és erre neki nem biztos hogy van türelme,meg ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!