Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti örülnétek így ennek?

Ti örülnétek így ennek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy bármilyen szuper képességet megkaphatnál, csak ki kéne találnod mit. És miután megkaptad jössz rá hogy nem vagy vele különleges, mert a világon minden más ember szintén megkapta. Így is örülnél neki?
2014. nov. 8. 19:15
 1/6 Köteles Virág válasza:
én alapból annak nem örülnék ha lenne szuper képességem, akármi is legyen az
2014. nov. 8. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én igen. Ugyanis azt kérné, hogy a világ összes nyelvén tudjak kommunikálni. Ha mindenki más is tudná ezt, akkor mindenki mindenkivel tudna kommunikálni, így megszűnne a világ egyik problémája.
2014. nov. 8. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
# 2 ez nagyon tetszik, ilyen nekem is jöhetne.
2014. nov. 8. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
gondolatolvasás nem lenne jó mindenkinek, mert abból pikk pakk lenne 3. világháború.
2014. nov. 8. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, így is örülnék.

Repülni szeretnék, beszélni minimum 7 nyelven anyanyelvi szinten és tüzet gyújtani akarat erővel.

Ha nem lennék különleges, akkor még bujkálni sem kellene.

2014. nov. 8. 21:14
 6/6 Blooooow válasza:
én nagyon örülnéek neki meég akkor is ha a többieknek is van sőt lehet higy jobban örülnék ha a többieknek is lenne mert igy legalább nem lógok ki a sórból
2014. nov. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!