Ti örülnétek így ennek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy bármilyen szuper képességet megkaphatnál, csak ki kéne találnod mit. És miután megkaptad jössz rá hogy nem vagy vele különleges, mert a világon minden más ember szintén megkapta. Így is örülnél neki?2014. nov. 8. 19:15
1/6 Köteles Virág válasza:
én alapból annak nem örülnék ha lenne szuper képességem, akármi is legyen az
2/6 anonim válasza:
Én igen. Ugyanis azt kérné, hogy a világ összes nyelvén tudjak kommunikálni. Ha mindenki más is tudná ezt, akkor mindenki mindenkivel tudna kommunikálni, így megszűnne a világ egyik problémája.
3/6 anonim válasza:
# 2 ez nagyon tetszik, ilyen nekem is jöhetne.
4/6 anonim válasza:
gondolatolvasás nem lenne jó mindenkinek, mert abból pikk pakk lenne 3. világháború.
5/6 anonim válasza:
Igen, így is örülnék.
Repülni szeretnék, beszélni minimum 7 nyelven anyanyelvi szinten és tüzet gyújtani akarat erővel.
Ha nem lennék különleges, akkor még bujkálni sem kellene.
6/6 Blooooow válasza:
én nagyon örülnéek neki meég akkor is ha a többieknek is van sőt lehet higy jobban örülnék ha a többieknek is lenne mert igy legalább nem lógok ki a sórból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!