Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok ha olyan...

Nagyon kövér vagyok ha olyan az alakom mint Tara Lynn-nek?

Figyelt kérdés

Középfokú depresszióm van, mellette gyógyszert szedek. Általános 4. óta szekáltak az alakommal minden áldott nap egészen 8.-ig. Most járok 9.-be és már teljesen összkép zavarom lett. Egyik nap még azt mondtam nem olyan rossz az alakom, a másik nap pedig ott őrlöm magamat hogy egyre kövérebb vagyok, holott 13 mínusznál járok... Szeretném a véleményeteket kérni hogy nagy baj-e, vagy kimehetek boldogan az utcára ilyen alakkal?

UI.: Az arcommal szerencsére semmi bajom, remélem ez nem hangzik egósan, de az szerintem és mások szerint is szép. Ápolt vagyok csak óvodában alakult ki nálam inzulin rezisztenzia, pedig nem zabáltam...2 kórházat is megjártam ahol ki is vizsgáltak.

[link]

[link]

2014. nov. 6. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is hasonló alkat vagyok, ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan. :)

16/L

2014. nov. 9. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát elég kövér vagy, és nagyon valószínű, hogy az évek során még nagyon sokat fogsz hízni.

Főleg, ha antidepresszánsokat szedsz, amik nagyon sok embernél okoznak súlyos elhízást.

De tudod, ez az egy életed van, ebből kell kihozni, amit lehet.

El kell fogadnod, hogy neked ez jutott. Nem rágódni rajta, hogy milyen jó lenne modellalkatúnak lenni, hanem alapdolognak venni, hogy ez van, és keresni olyan fiút, akinek így is jó vagy. Nyilván nem olyan könnyű, mint soványabb alakkal, és esetleg le kell mondanod arról, hogy mindenben tökéletes legyen a kiválasztottad, de minden csak idő kérdése, majd összejön valami.

Ha szép az arcod, az egy ütőkártya a kezedben.

Viszont ha depis vagy, az meglátszódik rajtad, egy morcos csajra nem úgy néznek a pasik, hogy milyen jó lenne elkapni, hanem hogy de jó, hogy nem nekem kell vigasztalni. :)

Ha van még, amit orvosilag lehet tenni a fogyásod érdekében, akkor azt tedd meg (te is keresgethetsz a neten, meg rágd a szüleid fülét, hogy vigyenek el még kivizsgálásokra, ha tényleg úgy néz ki, hogy eü-gond van), de ettől függetlenül keress magadnak állandó elfoglaltságot, hobbit, szakkört, bármit, amitől kevesebbet gondolsz a problémáidra, és esetleg új embereket (és persze fiúkat) ismerhetsz meg.

Természetesen, kimehetsz az utcára boldogan ilyen alakkal.

Tudd azért, hogy ki vagy és mi vagy, ne vegyél fel olyan topot, amiből kilóg a hasad, vagy nagyon feszes nadrágot, meg ilyesmit, de ettől függetlenül ne törődj semmivel, vagy, aki vagy, mindenki bek@phatja, akinek baja van veled. Ha szégyelled az alakodat, meg idegeskedsz miatta, attól még nem fog megváltozni, tehát ne is idegeskedj miatta. :)

Jó, persze, ezeket könnyebb leírni, mint megtenni, de azért ha tudatosan így próbálsz hozzáállni a dologhoz, akkor egy idő után talán már magától is menni fog, leszoksz az idegeskedésről.

(Úgy mellékesen: most épp egy olyan nő fog hozzám érkezni egy óra múlva, aki kétszer olyan súlyú, mint amit ideálisnak tartanék, de nagyon bírom emberileg, meg azért az ágyban is odateszi magát...)

2014. nov. 9. 10:20
 13/13 A kérdező kommentje:
A két kórházban 2 héten keresztül mindennapos vérvétel volt. Így állapították meg az inzulin rezisztenziát. A legutolsó kontrollon már elájultam így vissza nem is mentem. Tudom miket kell enni, lassan el is kezdem egy másik fogyókúrás módszert a paleot. Eddig 13 kiló ment le, tehát a csípőm 9 centivel vékonyabb. :) Most már könnyebben is találok ruhát, mint pl tegnap: 4 ruhát vásároltunk úgy hogy elsőre. :)) Tara Lynn-nél egy picivel vékonyabb a derekam és a mellem is kisebb. Nem hordok passzos ruhákat mert ki nem állhatom. :) De köszi az őszinte választ.
2014. nov. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!