Mit tegyek? Alacsony is vagyok, kövér is vagyok, az alakom emellett "tömzsi" is.
Sziasztok! 14 éves lány vagyok és nem tudok fogyni, csak hízok. 160cm és 56kg vagyok. Rendszeresen futok, aerobikozok, zumbázok, emellett röpladbázok. Az étrendemen sajnos nem tudok változtatni, mert a szüleim soha nem engednének diétázni. A családban anyu nagyon duci, apun is van +10-20kg, a bátyámon pedig egyáltalán nincs... Mit tegyek? Nagyon szégyenlem magam emiatt. Általában nem sokat eszek, sőt.. Nagyon keveset is.
14/L
ha keveset eszel még nem jelenti azt hogy fogyni fogsz, sőt aki korosan keveset eszik az még hízhat is. az hogy nem engednek diétázni egy dolog, nem is kell csak arra figyelj oda, hogy több zöldséget egyél. pl reggeli a legalkalmasabb erre, paradicsom, paprika, hagyma, retek stb.
Azért hízol, mert a szüleid rosszul főznek, nagyon már sok nem lehet, figyelj arra is, hogy ne nassolj vagy két étkezés között ne egyél semmit föleg ne sütemény vagy csokit. pl annyit egyél étkezésenként hogy 3 óráig kibird vele így nincs szükséges nasolásra. felejtsd el a 3 étkezést, egyél egy nap 5ször de kevesebbet és egészségesebbet. ebből egyik étkezés csak gyümölcs legyen, alma, banán narancs, körte, szőlő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!