Hogyan szervezzem meg az életem?
19 éves lány vagyok, most vagyok végzős a gimiben, fogyni szeretnék egy 10 kilót szalagavatóig, és december végére leszeretném tenni a jogsimat. Viszont teljesen szervezetlen az életem, bevallom lusta vagyok (pedig egyszer már megszabadultam 20 kilótól) a tanuláshoz a jogsira, és a fogyókúrához is. Nem is a fogyókúrához ha nem az edzéshez. A kondi terem szóba sem jöhet, nagyon messze lakom a várostól, ha suli után még oda is el kellene mennem vagy este kilenckor érnék haza. De ez gondolom másoknak sem okozott problémát. A jegyeim teljesen jók, osztályelső vagyok ez az egyetlen dolog amit kézben tudok tartani. De egyszerűen átverem magam, hogy nincs időm, pedig nagyon sok időm van :D
Csináljak egy napi rendet? Vagy mit ajánlotok? :)
A tanfolyam már megvolt, csak vizsgáznom kell már, ha 2 hét múlva elmegyek és sikerül, a vezetést meg megtudom oldani napi több órában, akkor simán meglehet :D nem kell h meg is jöjjön csak legyen meg :D
Az lehet, hogy te későn érsz haza és korán kelsz de neked nem tanulnod másnapra :D Ha hazaérek 9-re mire lefürdök és eszek lesz 10 óra, mire végzek a tanulással éjfél, mire elalszok még egy óra kb mivel nem tudtam kikapcsolódni, fél ötkor meg már kelek. Vagy elalszom, vagy a suliban fogok elaludni :D:D
De vannak ilyen tornázós videók, meg biciklizhetnék, lépcsőn szaladhatnék stb :D De írok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!