Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szituáció felmérés?

Szituáció felmérés?

Figyelt kérdés

Vázolom egyszerűen a helyzetet : van 3 szobatársam, közülük az egyikkel jól egyezem, a másik kettővel kevésbé. Voltak apró konfliktusaink eddig is, de most ez utóbbi kiverte a biztosítékot: én azt állítom, hogy a szobában szellőztetni kell minden egyes napszakban, illetve bármikor, amikor szükség van rá. Ők viszont ugyanazt a követ fújják: megvannak hűlve ( de folyton ), nem öltöznek fel és fáznak. Ez szerintem még kifogásnak sem állja meg a helyét, ugyanis egy szobában megfelelően kell öltözni és szellőztetni, nem pedig alulöltözötten flangálni és aztán megbetegedni, hogy a többieket is rákényszerítsék az oxigénhiányra.

Annyira elfajult a vita, hogy azt mondták kérvényt fognak írni, ha nem nyugszom le, és kiraknak innen. Azt válaszoltam nekik, hogy nevetséges ürügyük lenne, de próbálják csak meg. A vezetőség nem fog kirúgni senkit, mert szellőzteti a szobát.

Ezt a kérdést már feltettem egyszer és azt válaszolták páran, hogy jogos a lányok kérése, miszerint nem kell szellőztetni annyit, de hát gondoljatok arra, hogy az agynak szükséges van az oxigénre, ez egyes emberekben már annyira megváltozott, hogy ők nem is érzékelik az oxigénhiányt.

Én szó szerint rosszul érzem magam reggelente és esténként ebben a szobában, mert annyira szellőzetlen a levegő. A másik szobatársam is így van ezzel, csak ő nem mer konfliktusba keveredni.

Véleményeket, tanácsokat várok. Köszönöm.

2014. nov. 4. 07:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőre többet érdemben nem vagyok hajlandó reagálni, ugyanis van egy színvonal, ami alatti emberekkel nem vagyok hajlandó kommunikálni. Ő bőven alatta van ennek a színvonalnak. Írt privátot bemásolom, aztán mindenki eldöntheti, hogy milyen ember. Ha eddig nem tette volna.
2014. nov. 8. 22:12
 22/25 anonim ***** válasza:

WStreet-VIPera az üzenet írója

„A szüleimről meg annyit, te szut.ykos sz.rdarab, hogy ők már akkor kiváló orvosok voltak, amikor te még an.ádban sem voltál, valamint még akkor is kiváló orvosok lesznek, amikor te egy napi kenyérért fogsz gubbasztani órákig egy koszos kórházban, csak azért, hogy eltartsd magad és elnézve a pofádat, te is csak egy kukac leszel a sok " orvos " között, akinek van egy diplomája és ettől azt hiszi, hogy ő már valaki, pedig valójában egy diplomás paraszt.

Ajánlom, hogy az esetleges válaszodat dugd fel a végbeledbe.

Szervusz :).”

2014. nov. 8. 22:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Annyit azonban még hozzátennék a dologhoz, hogy nagyon sajnálatos, ha egy orvos megengedi magának azt a luxust, hogy olyan gyermeket nevel, aki ennyire alpári stílusban kommunikál.
2014. nov. 8. 22:16
 24/25 A kérdező kommentje:

nyugodtan bemásolhatod, te szegény pára, ha a mártírt akarod játszani itt, akkor nem csodálom, hisz másra képtelen vagy :)

orvostanhallgató lévén eddig is gyanúsan sok időt szenteltél egy ilyen " alpári " kérdésre;

annyira vagy te orvostanhallgató, mint amennyire szörföző bajnok a dédnagyanyám

2014. nov. 9. 00:10
 25/25 A kérdező kommentje:

na persze interneten mindenki olyan álcát vehet fel, amilyent akar

nem csodálom már, hogy néhány identitászavaros egyén itt éli ki magát, ahelyett, hogy egy szakember irodájában ücsörögne - bár ez utóbbi hasznosabb lenne számára, de egy " orvostanhallgatóval " nem vitatkozom :)

2014. nov. 9. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!