Minden a pénzről szól, mindenki olyan, amit megteremtett magának ezt nem bírom elviselni?
Nem bírom elviselni ezt a mai világot. Tényleg minden arról szól, hogy kinek mi a végzettsége, hol dolgozik, mi a beosztása, mennyi a fizetése, milyen a kocsija stb.
Bárhol van az ember ez az első kérdés, nem pedig az, hogy milyen művészet iránti érdeklődik pl....
Undorodom ettől, és nem bírom elviselni, nem tudom feldolgozni...
Bárhol vagyok az embereket igenis az boldogítja, ha vehetnek egy AUDI AXY-t, vagy a legmenőbb divatcuccokat... Kérdezze meg itt valaki, hogy a pénz nem boldogít, 99% azt írja, hogy de, boldogít, tudom, itt is ezeket a válaszokat fogom kapni.
A t.ököm ki van, hogy egyszer él az ember, és az egész életének arról kell szólnia, hogy sikereket(vagyis pénzt) érjen el, legyen nagy háza, meg nem tudom milyen kocsija (semmit nem értek hozzájuk, nem érdekel), hogy a többi embernek ha mondania kell valamit ne az legyen, hogy ne ez egy szerencsétlen lúzer.
Sokkal jobb, ha a bankszámlán a számjegyek nagyobbak, nem?...
A t.ököm ki van attól is ,hogy azért tanulok, hogy majd elmondhassam az embereknek, tessék, ez a házam, ide meg oda megyek majd nyaralni "meg satöbbi", de ezek engem nem érdekelnek.
De kivonni se tudom magam ez alól, hiszen ebben élünk... A világ minden táján ez folyik, nincs valami hely, ahol a valódi értékeket képviselik ??
Most nem ilyen Berki féle műsorokra gondoltam, mert amikor rákapcsoltam még tavaly, bevertem a tv üvegét, azóta az új TV-n kb 4 csatorna van, amit nézek. Ilyen szenny TV2, RTL és társai ki vannak törölve, eszembe se jutna ránézni.... Szóval a médiától elhatárolódik, mert a média gyilkos.
Egyéb lehetőség? Nem akarok ebbe élni. Buddhizmus (nagyon érdekel)?
Most ilyen 1-2 mondatos iróniával fűszerezett mondatokra nem vágyok, köszönöm. Ettől függetlenül jöhet a kritika, de ne olyat, mint hogy lődd főbe magad és társai...
21F
Akkor próbáld ki a következőt.
-Vásárolj élelmet pénz nélkül a boltban
-Próbálj meg randizni vinni a lányt pénz nélkül
-Próbálj meg egyetemre járni pénz nélkül
-Vagy harcművészetre is pénz nélkül menj,tagdíjat ne fizess old meg nélküle
-Ruházkodj pénz nélkül
Ha sikerültek szólj nekem is.
Amit az előző kommentedbe leírtál, csak mind-mind felszínesség, és EZAZ amitől hányingerem van, és ez mind ideiglenes.
Szerinted a jó csajok miért vannak veled? Semmiért, a pénzedért pontosan.
Azért, mert feszítesz a felfújt testeddel az Adidas pólódba, szerinted felnéznek rád az emberek? Elárulom, ha azt hiszed, hogy felnéznek rád, tévedsz, a legtöbb ember LENÉZ, és nem irigységből, hanem mert egy utolsó felszínes ember vagy, akinek abból az élete, hogy megb. a nőket, semmibe vegye, meg hogy villogjon a többiek előtt.
Igen, van pár ilyen ember neked való a Berki féle szenny, igaz most volt hír hogy eltörölték a műsort ami nem is csoda.
Ott is láthattad a 80-as IQ alatti nőknek, bizony nekik nagyon jó vagy....
Csak hogy ne adja Isten, bármi történhet a világban, elveszítheted a munkádat (ne hidd, hogy programozol, most ezért 10000% biztosság van alattad), vagy más, betegség vagy bármi tényező miatt, Te az ő szemükben egy NAGY NAGY senki leszel, és rád se figyelnek.
Neked folyamatosan csorgatnod kell a pénzt, vagy megáll a körforgás. Te a szemükben ezért létezel, nem Te vagy, hanem a "pénzt szállító szerkezet". TE EGY SZERKEZET VAGY. Ami MÉG jól működik.
Amúgy b. szhatod a legjobb nőket, nem tudom mi értelme minden hónapba 8-at megdönteni... Ennyire kell az élvezet?
Ha azt hiszed, hogy irigy vagyok rád, marhára tévedsz. Inkább lennék egy híd alatt élő csöves, minthogy ilyen "emberek között" tevékenykedjek.
Hidd el nekem, nekem is van pénzem, felfújhatnám magam, felvehetném a legmenőbb divatot de nem teszem mert nem tudom mi az, és mind álszentség lenne. Van két ugyanolyan pólónk, kinézetre ugyanaz, a Tiéden ott a Nike jel, enyémen meg nem, akkor Te leszel a menőbb?
Ha azt mondod ki kell élvezni az életet, hát tedd, de jól tudod te is ez mind ideiglenes. Öregedni is fogsz, akkor pedig a nők szemében csak egy pénzes vén fószer leszel, legjobb esetben valamelyik bula majd 70 évesen oda szorítja a párnát az arcodhoz .... :) Legeslegjobb esetben is elkönyvelheted, hogy öreg pénzes vén fószer leszel, akit le kell nyúlni. így szólítanak majd. Vagy ennek megfelelően... De ez a legjobb forgatókönyv.
Amit leírtál ott, hogy milyen nőket lehet csak megkapni bizonyos pénz-szint alatt, hát ebből fakadóan neked normális emberi értékekkel ellátott nem fog jutni.
Rátérve amiket leírtál, sok minden pénz nélkül elérhető. Az életet önellátó gazdasággal ki lehet pótolni, főleg, hogy amit megveszel az mind szenny. Nyílván a proteinport nem fogom tudni kitermelni, csak nagy kérdés kinek van rá szüksége, és milyen okból...
Egyetemnél, ha valaki jól tanul állami képzésre is felveszik.
Egy harcművészet, a legtöbb helyen, ahol legalábbis élek havi max 2-3 ezer forint. Mindjárt meg is cáfolhatod, hogy az sz ar, mert nem sok papírt kell adni érte cserébe... Csak kettő vagy három Mátyást, nem menőbb lenne egy Deák nem?
A ruhák szintén nem nagy befektetés, persze ne nézzük most megint a Te "magas szintedet"
Elhiheted, nem ezekkel a költségekkel van bajom, hanem pontosan a Te általad űzött szenny és felszínes emberek által kialakított társadalmi morállal.
Érdekes kérdés,elvileg felnéznek rám,mert egyetem mellett dolgozok és dolgoztam mindig is,hajtottam tepertem.Volt,hogy napi 4 órákat aludtam de volt,hogy semmit mert beadandó írás volt és mentem dolgozni másnap 8-10 órába.
Igen benne van az is,hogy a nők a pénzemért is mert adok magamra de olyat tudok nekik nyújtani szexben amit eddig senki,nem beképzeltség de volt,hogy akkorát élvezett,majdnem kitépett belőlem egy darabot is :)
De nem nagyképűség,lehet felszínesség én inkább azt mondom szeretem imádom nagykanállal majszolni az életet,élni élni,megélni minden jó dolgot.
Ahogy egyik csajozó művész haverom mondja ,ha ,,pizzafutárként viselkedsz és öltözködsz akkor pizzafutárként fognak kezelni az emberek".És ez mindenhol így van állásinterjú,cég,nők,...etc.
jhajjj... 49%-os Te vagy a megszállott Berki őrült, már találkoztunk másik kérdésnél már tudom ki vagy, értelmesek a kommentjeid...
Nem programozol Te semmit se, szerintem Te még nőt sem láttál, nem mintha ezzel baj lenne! Én nem ítéllek el !
De álmodozni lehet, csak az a helyzet, rossz álmot kergetsz... Programozáshoz nem ilyen életfelfogás kell, általában a programozók nem a luxusprostikat d .ugják nonstop... Tudod ehhez nagyon sok ész kell.
De hajtsd a Berki álmot, majd Te is úgy jársz mint Ő, szépen műsorok megszűnnek, jön a csőd meg az adóhivatal...
Sok sikert ! ;)
aham,te csak tudod látom.
Nem láttam nőt nahát,akkor taníts kérlek hogyan kell egy lányt elsquirtöltetni többször,mire kell figyelni?
De vitatkozhatunk erről ha gondolod :)
Berkibe lehet több férfiasság szorult mint beléd ezt itt most elmondom neked,ő egy alfa,ennyi.Most tekintsünk el,hogy milyen típusú ember de nem rinyál hanem cselekszik,és imádják a nők,ennyi.
Itt írtad:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
"Én annyit mondtam,hogy ez a célom,gazdag,sikeres,kigyúrt legyek. "
Sajnos a cél nem fog összejönni, először pénzen ne nőket akarj megvenni, mint a nagyon férfias "sorstársad aberki" teszi. Tanulj a nagyok példáján, mint páran említették, pl. Gates, Jobs stb.
További sok sikert a sikeres programozáshoz ! : D
Egyébként a "berki" szerintem sokkal sikeresebb a férfiak körébe, mint pl. rajtad is látom ! Épeszű nőtől eddig csak azt hallottam, hogy csődtömeg (ne számítsuk ide a 80 IQ alattiakat), de ellenben a férfitársak igencsak rá vannak kattanva.
Érdekes egy ízlésvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!