Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen ellenségesek itt...

Miért ilyen ellenségesek itt az emberek?

Figyelt kérdés

Itt írta valaki, hogy nehezen talál munkát külföldön, erre olyan válaszok érkeztek, hogy "Mégis, kinek képzeled te magad?" "A magadfajtát mégis ki alkalmazná?"

Mire jó névtelenül szidni egymást, most komolyan?

2014. nov. 1. 01:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem mind ilyen, de vannak rossz indulatú emberek, ők a való életben is ilyenek, csak nem látszik ennyire feltűnően, ott jobban leplezik. De remélem azért ők vannak kevesebben. Én ha nem tudok segíteni egy kérdésnél, inkább nem válaszolok. Hiszen itt segítséget várnak, persze néha segíthet egy olyan válasz, ami kemény és felnyitja az illető szemét, az egy másik dolog, de vannak, akikből csak a rosszindulat jön ki..
2014. nov. 1. 06:53
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Talán azért, hogy addig is eltereljék a figyelmüket a saját hibáikról. Amíg mást szapulnak, addig önmagukat tökéletesnek érzik.

Vagy mert azt hiszik, hogy tanácsot adni csak kioktató hangnemben lehet. Úgy érzik, azzal, hogy valaki kérdez, alárendeli magát a válaszolónak.

2014. nov. 1. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert sokan kimennek minden tudás nélkül külföldre és utána csak nyafognak. Bocsánat, de miért kell Magyarországról elmenni ha itt lenne esélyed munkát kapni? Ok. hogy jobban szeretnének élni az emberek, de külföldi munkát lehet otthonról is keresni, e helyett sokan kimennek minden nélkül és aztán itt sopánkodnak, hogy nem sikerült állást szerezni. Nem az a gond ha kimegy valaki, de sokan csak elindulnak de nem gondolkodnak. Ez meg sokaknak nem tetszik és gondolom ezért írnak ilyen válaszokat.
2014. nov. 1. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
az, hogy hogy néznek ki, drága engem leszavazók, azért vág ide, mert rengetegen tesznek fel magukról képet, hogy kikérjék az itteniek véleményét. és tök normális, szép, nem kirívó csajokra megy a fújolás, hogy milyen undorítóan néz ki, pedig nem is... na, azokat, akik ezt írják, megnézném, hogy néznek ki. mert vagy öntelt felfújt bálkirályok, bálkirálynők, vagy szerencsétlen, bűnronda emberek. szavazzatok le, de így van.
2014. nov. 2. 01:05
 15/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok!Látjátok,pontossan erről beszéltem...
2014. nov. 2. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es, ez sem magyarázat, mert a szépség relatív. Az általam csúnyának látott embernek nem kell, hogy az általam szépnek látott ember tetsszen.
2014. nov. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!