Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen ellenségesek itt...

Miért ilyen ellenségesek itt az emberek?

Figyelt kérdés

Itt írta valaki, hogy nehezen talál munkát külföldön, erre olyan válaszok érkeztek, hogy "Mégis, kinek képzeled te magad?" "A magadfajtát mégis ki alkalmazná?"

Mire jó névtelenül szidni egymást, most komolyan?

2014. nov. 1. 01:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Feltételezem nem ezek voltak az első válaszok, hanem ezt több polgárpukkasztó megjegyzés is megelőzte mindkét oldalról, ahogy az lenni szokott..
2014. nov. 1. 01:33
 2/16 A kérdező kommentje:
2014. nov. 1. 01:38
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

Pont nem jó a kérdés, mert nem mindenki támadta, egy ember mondta neki, hogy mit képzel, és jogosan.

Ha én nem tudok németül, nem megyek oda. Ez logikusan hangzik.

2014. nov. 1. 02:00
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
azért, mert így próbálják meggyőzni magukat, hogy nem ők a legszerencsétlenebb nyomorékok, ezért leszólnak másokat, hogy ne érezzék olyan rosszul magukat... amúgy undi szokás, az itt írogató emberek döntő többsége ilyen, megnézném őket, milyen az életük és hogy néznek ki... senki ne vegye magára, amit ezek az irigy, féltékeny, gonosz emberek írnak.
2014. nov. 1. 02:10
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Hogy néznek ki... tehát aki csúnya, annak nem lehet rossz véleménye, az örüljön mindennek, aki szép, az pedig lehet gonosz?
2014. nov. 1. 02:56
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

1,3: De nincs olyan ok, ami miatt megengedhesse bárki magának, hogy így beszéljen az embertársaival.

El lehet mondani így is: nagyon fontos a német nyelvtudás, anélkül tényleg nehéz.

2014. nov. 1. 05:02
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Ez itt általános dolog.Tök normális válaszokat lepontoznak,gyűlölködnek és rasszisták a legtöbben.Borzalmas ez az oldal ilyen szempontból.Leginkább tizenévesek írogatnak ide és elborzaszt,hogy ilyen emberekből áll a jövő nemzedéke.
2014. nov. 1. 05:34
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Így eresztik ki a gőzt a mindennapi stressz miatt.
2014. nov. 1. 05:37
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Én a topic hozzászólásaiban nem találtam semmi kivetnivalót, kivéve a # 13- nak az egyik mondata kicsit durvább volt. De fordítva, a kérdezőt kicsit (enyhén szólva) naivnak tartom, mivel a tanácsokra nem reagált értelmesen.

Vagy a kérdés tényleg kamu volt.

2014. nov. 1. 05:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy példa:Kb egy éve volt egy olyan kérdés,hogy a falvakban a cigányok miért segélyből élnek,miért nem dolgoznak?Erre írtam,hogy:Ma már közmunkáért állnak sorba ugyanis segély csak úgy nincsen és a segély a közmunkához kötött amit 3 hónapig tudnak biztosítani utána jár csak az aktív korúak ellátása(22 ezer forint) ha nem tudnak tovább közmunkát biztosítani(itt is csomó a visszaélés mert a polgármesterek elsősorban azoknak adnak közmunkát akikkel jóban vannak,sogoroknak,komáknak,stb).Az ilyen istenhátamögötti településeken meg mindenki(a nem cigányok is)sorban állnak a közmunkáért és segélyért mert ott más lehetőség nincsen.Ez volt a kommentem ami teljesen fedi a valóságot.0 százalékra pontozták a válaszom és olyan kommenteket írtak,hogy:csak a cigányok állnak sorban a segélyért,meg hogy nekik közmunkát sem kell végezni(ez egy hatalmas nagy baromság amúgy),meg a nem cigányok a falvakban földet művelnek,állatokat tartanak ezért nem állnak be segélyért és közmunkáért,önfentartóak meg,hogy biztos én is cigány vagyok azért védem őket és ehhez hasonló kommentek tömkelege.Ehhez szerintem semmilyen komment nem szükségeltetik.Szánalmas...
2014. nov. 1. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!