Hogyan valósítsam meg az álmomat?
Mivel nekem nem volt nagy vágyam,hogy legyen egy szerető családom,szép visszafogott lakással,ahol csend és béke van. Tudom mindenhol van vita,de jó lenne együtt leülni a tv elé este egy fiúval és utána szeretkezni,szeretgetni egymást. A házat szeretném én berendezni jó lenne hozzá egy medence is,meg valami hangulatvilágítás a hálószobába. Szeretném,hogy legyen egy rendes állásom,amiből meg lehet élni,hogy ne legyek olyan szegény,mint most a családom. Nem tudom merre tanuljak tovább vagy mit csináljak. Jó lenne,ha szép ruháim lennének és végre csinos lenne az alakom is. Szeretnék barátokat és,hogy békesség legyen körülöttem.
Mivel ez így lehetetlen 19 éves fejjel,van-e ötletetek arra,hogyan lehetne nyugodtabb életem és hogyan próbáljak ,,önmegvalósítani"? ugyanis elég nehéz,ha fűtés sincs a lakásban,gondoltam rá hogy elköltözök de nem éri meg az albérletet fizetni azt a pénzt el is rakhatnám így alternatívaként arra kérnék ötleteket hogyan tegyem otthonosabbá a hálószobámat? Mivel foglalkozzak az egyetemen,hogy rendes állásom legyen? Hogyan építsek kapcsolatokat? Most érettségivel rendelkezem és dolgozok minimálbérért,ha ötletetek van hogyan javítsak a szoba hőmérsékletén annak is örülnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!