Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan valósítsam meg az álmomat?

Hogyan valósítsam meg az álmomat?

Figyelt kérdés

Mivel nekem nem volt nagy vágyam,hogy legyen egy szerető családom,szép visszafogott lakással,ahol csend és béke van. Tudom mindenhol van vita,de jó lenne együtt leülni a tv elé este egy fiúval és utána szeretkezni,szeretgetni egymást. A házat szeretném én berendezni jó lenne hozzá egy medence is,meg valami hangulatvilágítás a hálószobába. Szeretném,hogy legyen egy rendes állásom,amiből meg lehet élni,hogy ne legyek olyan szegény,mint most a családom. Nem tudom merre tanuljak tovább vagy mit csináljak. Jó lenne,ha szép ruháim lennének és végre csinos lenne az alakom is. Szeretnék barátokat és,hogy békesség legyen körülöttem.

Mivel ez így lehetetlen 19 éves fejjel,van-e ötletetek arra,hogyan lehetne nyugodtabb életem és hogyan próbáljak ,,önmegvalósítani"? ugyanis elég nehéz,ha fűtés sincs a lakásban,gondoltam rá hogy elköltözök de nem éri meg az albérletet fizetni azt a pénzt el is rakhatnám így alternatívaként arra kérnék ötleteket hogyan tegyem otthonosabbá a hálószobámat? Mivel foglalkozzak az egyetemen,hogy rendes állásom legyen? Hogyan építsek kapcsolatokat? Most érettségivel rendelkezem és dolgozok minimálbérért,ha ötletetek van hogyan javítsak a szoba hőmérsékletén annak is örülnék :)

2014. okt. 30. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha este fázol, akkor meleg vizet egy műanyag üvegbe, aztán ölelgesd.Egész kellemes. Pénzt tudsz csinállni a tehetségedből is (rajz, zene, művészet stb.) Egyik haverom fest. 18 éves és általában 60-80 € kap egy képért. Én gitár leckéket adok ingyen, mivel én elég jó környezetben élek a szüleimmel és szeretném, hogy ne a pénz szabja meg azt, hogy valaki meg-e akar tanulni gitározni. Egy másik haverom Füvet termeszt (Abból is elég jó bevétel van) Bizniszeltem még Cigivel, meg el tudok adni minden sz*rt, amit más kidobna.Egy másik haverom break táncot tanít jelképes összegért. Nem igazán tudom, hogy mit kéne tovább tanulnod, de bármit is választasz könnyebb dolgod lesz, mint nekem.Ha kicsi a szoba, akkor vihetsz be forró köveket.
2014. nov. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!