Szerintetek hogyan valósítsam meg?
Figyelt kérdés
Nehéz helyzetben vagyok, 18 éves vagyok, és meggyűlöltem magyarországot, új életet szeretnék kezdeni, egyedűl, tudom nagyon kevés, de összesen 60-e ft áll rendelkezésemre, mielőtt az jönne le, nagyon nagy vágyam lelépni, nincsenek barátaim, rossz az életem, tudom, hogy benne lenne a pakliban, hogy kint éhen halok, hiszen alapjáraton, harminc ezer forint busszal, de abban reménykedek, hogy addig megyek, amíg nem találok munkát, hajléktalan szállók meg kűlföldön is vannak, elakarok jutni mexikoba, ezt most nem ragozom miert, tudom hogy az eggyik legveszejesebb ország, de tudnék mit kezdeni, az angol nyelv sem probléma, lehet hogy ott hlok meg , de addig szeretnék eljutni, amíg lehet, ehez szeretnék tippeket, hogy hogyan, hol esélyesebb munkát találnom, akár feketén is? Sajnos tudom, hogy kűlföldön kell bankkártya, mindenféle papír stb, egy munkához, de istenem, ti nem gondolkodtatok el azon, hogy x összeggel, elindultok, és addig mentek amíg juttok?2014. márc. 7. 12:33
2/5 anonim válasza:
Olcsóbban is kijöhetsz. Menjél biciklivel. Ha csak naponta 100 km-t teszel meg az 10 nap alatt már 1000 km. Aludni alhatsz egy 3000 Ft-os sátorban is, kajálni meg kajálhatsz pár száz Ft-ból naponta. Hát ha Mexikóig nem is, de mondjuk Spanyolország csücskébe simán ellehet jutni így, ha meg nem gyilkolnak a biciklidért. :D Az akadályt csak te képzed magadban, amit csak te dönthetsz le, és ez vonatkozzon a magány problematikájára úgy, mint arra, hogy gyűlölöd az országot. Nem kéne az új élethez ezer kiló-méterekre költözni, talán csak pár száz kiló-méter is elég. Én 24 vagyok, és ha a jó isten is úgy akarja szeptembertől mehetek iskolába ami a jelenlegi lakhelyemtől 100 kiló-méterre van, ami éppen elég ahhoz, hogy új arcokat, új tájat lássak, és egy új fordulatot vegyen az életem.
3/5 A kérdező kommentje:
Áhh az nemjó, egyszer megtetten biciklivel 100-km oda,vissza de haza fele féluton kilukadt a kerék, kb 2 órát kellett tolnom mert a semmi kozepen voltam. Nembvolt egy jó dolog. Inkabb akkor busz, avval nincs para. Bár biciglivel ólcsobb lenne, viszont biciglivel nem.hajthatok az autópályára sem szerintem, sajnos csak úgy lehetne, de tippnek nem rossz.
2014. márc. 7. 14:20
4/5 anonim válasza:
Indulj el Párizsba vagy Madridba és vedd célba a Francia vagy a Spanyol idegenlégiót. Szerencsével és vas akarattal pár év múlva szép vastag nyugdíjjal szerelhetsz le, aztán mehetsz Mexikóba vagy Kamcsatkába, amerre akarsz.
5/5 toth.peter válasza:
Mexikóban kitörölheted az angol tudásodat. Oda spanyol kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!