Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek, hany eves kortol...

Szerintetek, hany eves kortol ciki szulni!?

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dehogy veszik el!!! ez hülyeség!!
2014. okt. 28. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
ez az oldal elkeserítő keresztmetszetet mutat erről az országról. :( A kérdező, aki már kb. felnőtt, és semmit sem tud a világról, a húga, aki 15 évesen teherbe esik...elszomorító. :(
2014. okt. 28. 18:44
 13/15 A kérdező kommentje:
en londonban elek es lehet mar szinte felnott vagyok De tudod en velem ilyenek soha nem tortentek meg !!
2014. okt. 28. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
HAHAHAHHAHAHAHHA
2014. okt. 28. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézzük csak a felvetődő problémákat!

Jogilag úgy tudom, ha a 14. életévét betöltötte (pontosabban ha már jogilag korlátozottan cselekvőképes), akkor ő dönti el, hogy el akarja-e vetetni, viszont kell a szülő, gyám vagy törvényes képviselő beleegyezése.

Hogy Angliában hogy van ez, azt nem tudom.

Azt viszont tudom, hogy nem kellett volna ellógni a felvilágosító órákat. Ha már valaki szétteszi a lábát, legalább alapszinten olvasna utána, hogy mégis mi hogy működik.

15 évesen korai? Igen, nagyon korai! De ismerek én olyat, aki 14 évesen szült, és mégis rends ember lett belőle.

2014. okt. 29. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!