Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A facebook miért nem jó...

A facebook miért nem jó ismerkedésre a legtöbb ember szerint?

Figyelt kérdés
Akik szerint nem jó, azok szerint miért van úgy, mi a baj az ottani ismerkedéssel? Ha valaki idegeneket jelöl be
2014. okt. 28. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb ember nem tud ott ismerkedni. S mivel bénák hozzá, ezért leszólják azt aki ott ismerkedik. Pedig nincs ezzel semmi baj!
2014. okt. 28. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem jelölök vissza senkit, ha nem ismerem...

Személytelen, én speciel utálom az egész oldalt.

2014. okt. 28. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem nem is tud seni idegenklnt bejelölni. A facebook nem ismerkedésre való, arra ott vannak a társkeresők. Amúgy sem egészséges a facebookon élni az életet, mert nem marad időd és eneregiád a valóságra.
2014. okt. 28. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Facebookon sok a kamu,sajnos..

Ismerőseim körében elég sok példa volt,hogy ismerkedtek nővel/férfivel és amikor találkozóra került a sor vagy nem jöttek el,vagy lemondták és felszívódtak stb stb...

Valószínű,mert kamu a profil és ha élőben találkoznának egyből rájönnének hogy nem is az valójában aki a profilon van...

Beszélgetni lehet,de nem párkereső.

2014. okt. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!