Keresnék egy fiút de nem tudom hogyan. Valaki segít? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a családommal és egy nagyobb társasággal. Nekem szinte mindenki idegen volt. Volt egy fiú akivel eléggé megtetszettünk egymásnak de 2 nap alatt mondhatni semmire nem jutottunk még csak beszélni se beszéltünk. Arra vártam hogy majd ő közelít felém. A nevét megtudtam és azt reméltem hogy a facebook-on megtalálom de nagyon hétköznapi neve van mint például Tóth István vagy Szabó Ádám. A facebook-onha beírok egy nevet szerintem nem is az összes találatot hozza ki mert 5 perc alatt végig futottam rajta és egyiksem ő volt. Nagyon megszeretném találni de nem tudom merre induljak el. Ha valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám megtalálni megköszönném!2014. okt. 27. 09:47
1/7 anonim válasza:
És 2 nap alatt nem tudtatok számot cserélni? Ejj...
2/7 anonim válasza:
Ha ismered a nagyobb baráti társaságot, kérdezd meg őket, közülük biztos ismeri valaki.
3/7 anonim válasza:
Keresgélj rá a baráti társaságából azokra a személyekre akiket ismersz.
Vagy a szálláson ahol lakott érdeklődj utána.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a gáz hogy Berlinben voltunk és ott nem igen tudok a szálláson utána érdeklődni://
2014. okt. 27. 10:13
5/7 anonim válasza:
Esetleg te is szólhattál volna pár szót a sráchoz, nem pedig a sült galambot kellett volna várni :)
Ne gyere azzal, hogy "de én azt szeretem, ha a fiú kezdeményez", mert gyakorlatilag most is te kezdeményezel, ezzel a keresgéléssel.
Az egyébként valóban jó ötlet, hogy a többi ott nyaralt ember ismerősei között próbálj rátalálni.
6/7 anonim válasza:
Berlinben nem tudtad hogy hol szálltak meg? Ha tudtad , akkor az a szálló is egy irányvonal lehet. A vendégkönyvben vagy ő vagy a társaságból legalább egy valaki biztos hogy föl van sorolva.
Ha van róla fotót kiteheted a Facebookra is, hogy keresed őt. Bár az már extra nagy kezdeményezésnek fog számítani.
7/7 anonim válasza:
Berlin?nehéz ügy nemsok esélytlátokrá:(teis léphettél volna ahogy már mondták előttemis.bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!