Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúk hány éves kortól...

A fiúk hány éves kortól kezdenek komolyan nőni?

Figyelt kérdés
A fiúk hirtelen nőnek míg a lányok 10-17/18 évesig nőnek nagyon. A fiúknál, hogy van? Hány évesen nőnek a leggyorsabban?
2014. okt. 27. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom.. 17 éves vagyok, 173cm.. az unokatestvéreim pedig 185cm felett vannak, velem egy idősek, és az apáink is egyforma magasak..

Remélem még azért a 180cm-et elérem. :)

Te milyen magas vagy, és mennyi idős?

2014. okt. 27. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Én lány vagyok:) 175 cm magas 13 éves. És be kell vallanom, a fiúk 13 éves korukban nem magasabbak nálam. Ezért is voltam kíváncsi, hogy az ő hormonjaik mikor a legerősebbek, azaz hány éves korukban kezdenek el nőni.

Szerinted ciki ha magasabb vagyok a fiúknál?

2014. okt. 27. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Még nem :) a fiúk le vannak maradva a lányokhoz képest, a lányok hamarabb komolyodnak, gyorsabban fejlődnek. Nyugi, majd a fiúk beérnek téged/titeket, kb. 16-17-18 éves korod körül :)

17/f

2014. okt. 27. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez így teljesen normális.A lányok hamarabb kezdenek el nőni, de a fiúk sokkal intenzívebben teszik ugyanezt egy kicsit később.Nagy általánosságban elmondható, hogy a növekedési folyamat végére a fiúk nagyjából fél fej előnyt fognak élvezni, de ez alól is sokféle kivétel létezik.

Az én osztályomra levetítve ez úgy nézett ki, hogy nyolcadikban a lányok rendre magasabbak voltak majdnem az összes fiúnál, talán egy-kettő kivétel volt ez alól.A következő évtől viszont a fiúk vették át az előnyt.a lányok még mindig nőttek, de a fiúk sokkal nagyobb ütemben, mint ők.A folyamat vége az, hogy a növekedés leállásával a fiúk valamivel magasabbak a hasonló korú lányoknál.

2014. okt. 27. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Változó, van ismerősöm aki 25 évesen azt mondja hogy még mostanában nőtt 1-2 centit, volt olyan is aki meg 16 évesen elment nyári szünetre és visszajött egy fejjel magasabban :D
2014. okt. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!