A fiúk hány éves kortól kezdenek komolyan nőni?
Nem tudom.. 17 éves vagyok, 173cm.. az unokatestvéreim pedig 185cm felett vannak, velem egy idősek, és az apáink is egyforma magasak..
Remélem még azért a 180cm-et elérem. :)
Te milyen magas vagy, és mennyi idős?
Én lány vagyok:) 175 cm magas 13 éves. És be kell vallanom, a fiúk 13 éves korukban nem magasabbak nálam. Ezért is voltam kíváncsi, hogy az ő hormonjaik mikor a legerősebbek, azaz hány éves korukban kezdenek el nőni.
Szerinted ciki ha magasabb vagyok a fiúknál?
Még nem :) a fiúk le vannak maradva a lányokhoz képest, a lányok hamarabb komolyodnak, gyorsabban fejlődnek. Nyugi, majd a fiúk beérnek téged/titeket, kb. 16-17-18 éves korod körül :)
17/f
Ez így teljesen normális.A lányok hamarabb kezdenek el nőni, de a fiúk sokkal intenzívebben teszik ugyanezt egy kicsit később.Nagy általánosságban elmondható, hogy a növekedési folyamat végére a fiúk nagyjából fél fej előnyt fognak élvezni, de ez alól is sokféle kivétel létezik.
Az én osztályomra levetítve ez úgy nézett ki, hogy nyolcadikban a lányok rendre magasabbak voltak majdnem az összes fiúnál, talán egy-kettő kivétel volt ez alól.A következő évtől viszont a fiúk vették át az előnyt.a lányok még mindig nőttek, de a fiúk sokkal nagyobb ütemben, mint ők.A folyamat vége az, hogy a növekedés leállásával a fiúk valamivel magasabbak a hasonló korú lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!