Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csipsz adó, internetadó,...

Csipsz adó, internetadó, szegénység. Miért nem csinál a magyar ember semmit?

Figyelt kérdés
Most komolyan! Meddig tűrjük még? Miért nem szólal fel a magyar? Inkább meneküljünk ki a ge...cibe, és dolgozzunk külföldön, minthogy felszólaljunk, és végre a kezünkbe vegyük a sorsunkat? Miért hagyjuk,hogy elbasszák az országunkat? :(

2014. okt. 24. 23:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ennyire hülye nem lehetsz!

Minek felszólalni, ha úgyse történik semmi?

Mikor meg legutóbb kicsit hangosabban szólaltak fel az emberek, a szart is kiverték belőlük a rendőrök viperával, meg fossá lőtték őket gumilövedékkel.

Jó reggelt kívánok, üdvözöllek a demokráciának hazudott rabszolgatartó társadalomban.

Avagy ahogy gyurcsány mondta, ha nem tetszik, el lehet menni.

Konkrétan ennyi lehetőséged van.

Közel 1 millió magyar már megtette ezt a lépést!!!

2014. okt. 25. 06:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Erről beszélek, ennyit tudsz tenni:

[link]

Annyi, hogy a 800.000 már nem annyi.

2014. okt. 25. 07:09
 13/21 anonim ***** válasza:

#7 Nagyon okos hozzászólás volt.

Mindezek mellett tényleg nincs kire szavazni. Egyszerűen nincs. Szavaznád meg a kommunistákat? Vagy a vérengző jobbikot? Vagy a köpönyegforgató liberalistákat? Nem jó, ami van, de az emberek attól élnek, ennél már csak rosszabb lenne. Egyszerűen nincs "fény az alagút végén".

#11 Ez az a hozzáállás, ami miatt ott tartunk, ahol.

A magyarokból kiverték a lázadást. '56 után már csak a rettegés és ujjal mutogatás maradt. Szerinted miért szavazták meg a rendszerváltozás után többször is újra a komcsikat?

Csinálhatnánk azt, amit Kijevben és Hongkongban művelnek az emberek, de ahhoz kitartás kéne. Ha majd jól felhergelnek, vagy betelik a pohár, esélyes - de addig mindenki tűrni fog, mert attól rettegnek, ha szólnak, csak rosszabb lesz.

A kivándorlás pedig nem megoldás. Csak még jobban szarban hagyod az országot. Ráhárítod a terhet az itthoniakra, hogy dögölnjenek bele az adózásba.

2014. okt. 25. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:

"#7 Nagyon okos hozzászólás volt.

Mindezek mellett tényleg nincs kire szavazni. Egyszerűen nincs. Szavaznád meg a kommunistákat? Vagy a vérengző jobbikot? Vagy a köpönyegforgató liberalistákat? Nem jó, ami van, de az emberek attól élnek, ennél már csak rosszabb lenne. Egyszerűen nincs "fény az alagút végén". "

Na erről beszéltem.

A jobbik miért lenne vérengző?? Mert sokan elhiszik a ok hülyeséget amit mondanak róla. Bevallom nekem tetszett amikor azt mondták, hogy nem érdeklő őket, hogy ki cigány ki nem. Ha bűnös akkor kemény büntetés járjon érte.

Vagy mi a baj a liberalistákkal? Akiknek nem jó a Fidesz annak jó lehet ez is akárcsak az Mszp

Tudod az aki azzal jön, hogy nincs kire szavazni mert az egyik rosszabb mint a másik, és ezért el sem ment, az utólag ne hisztizzen a Fidesz miatt.

Volt lehetőség a Jobbikot, Liberalistákat, Mszp-t megszavazni. Nem éltetek vele..

Tudod én a nem a Fideszre szavaztam, bár akikre szavaztam sem azért mert reményt láttam bennük. Csak úgy voltam vele, hogy ha a Fidesz veszít, akkor az új párt, és függetlenül, hogy melyik párt 4 évig mást sem fog csinálni, mint a Fidesz dolgait felhánytorgatni, így nem lesz ideje a népet sanyargatni..Persze az utolsó évben a választások előtt jönnének a jó dolgok is, hogy újra ők nyerjenek.. De a legtöbb ember inkább nem szavazott, hanem birka módjára hagyta, hogy minden maradjon úgy ahogy van. Akkor ne nyafogjunk..

2014. okt. 25. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Sok hülyeség terjed a pártokról - tényleg. De nem mind alaptalan. A jobbik rasszista. Valljuk be. Nem tetszik. A liberalisták is. Nem mind. De senki sem olyan tiszta, szép és jó, ahogy felvázolják. Érted?

Pontosan. Dönthetsz úgy, hogy nem foglalkozol a politikával (ide értendő a nem szavazás), de a politika hatását így is, úgy is érezni fogod a bőrödön.

Persze mindehhez társul a szomorú tény, hogy nem oktatnak politikát. Az embert vagy érdekli, vagy belecsöppen, vagy csak azt mondja és csinálja tovább, amivel mondjuk a szülei teletömték a fejét.

A Fidesz... most elkezdett valamit. Ennek vannak jó és rossz oldalai is. Mi, a nép, szép szokásunkhoz híven, előszeretettel csámcsogunk csak a rossz dolgokon. Mindezek mellett nem a Fidesz az egyetlen párt, aki trónra kerülése után lop, csal, hazudik. Ugyan - hiszen mindegyik azt csinálta eddig. Hová juttatta az országot az Mszp?

2014. okt. 25. 18:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Hát, vannak jó dolgok is, persze, csak mi az a baj,hogy nem sokat érzékelünk, pl: Mo. jobban teljesít, rezsicsökkentés..

Végignézek a családomon, és azt látom,hogy az utolsó héten anyám 200 Ft.-ból gazdálkodik, meg a számlákat mindig áttolja a jövőhónapra, hogy tudjon mit adni a számba.. És a mi a legérdekesebb! Mivel, két lány nővéremet mrá felnevelte, külön háztartásuk van, most már csak egyedül én vagyok, akit fel kell.. Hát, lassan már én is felnőtt vagyok, szóval el kell tartani, és nem megy.. Régen, 3 gyereket simán eltudtak tartani, sőt! Még volt,hogy tudtunk menni a Balatonra nyaralni.. Most meg már csak én vagyok, és kajára nincs... De hát.. Az biztos, hogy a következő szavazáskor (Pont 18 leszek, ha úgy esik. :D), szépen megnézem az összes pártot, és már csak azért is szavazni fogok! :D

2014. okt. 25. 23:57
 17/21 anonim ***** válasza:
16 De azért tudd, más, mit hitetnek el veled szavazás előtt és más, abból mit valósítanak meg.
2014. okt. 26. 12:17
 18/21 anonim válasza:
Azért, mert a sok barom otthon maradt, amikor szavazni kellett volna. HÁT ITT AZ EREDMÉNY!!!
2014. okt. 26. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Amikor mérlegelsz, hogy kire szavazol, sajnos ma már nem csak azt kell nézni, hogy ki mit ígér - hanem azt is, hogy ebből mit hiszel el. Ettől még szavazni kell, különben torz az eredmény, csak jobban meg kell fontolni.
2014. okt. 26. 16:41
 20/21 anonim válasza:
Amikor szavazol azt kell nézni, hogy melyik hasznos, melyik nem. Nekem van egy nézőpontom, és listám, ami szerint osztályozok. Én mindig kitartottam mellette az elmúlt három szavazásnál.
2014. okt. 26. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!