Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen az élet Magyarorsz...

Miért ilyen az élet Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mi értelme ide megszületni? speciál én ma lettem 15 és fiú vagyok. szegénység van, családom utál, mindennaposak a viták itthon és ez már javíthatatlan. nagyok a vágyak és az álmok. pénz ezekre meg sehol. mindennapjaimat feleslegesnek tartom. küzdök. de miért? Miért van az hogy már ennyi idősen engem a magyar rap tart életben? Mr. Busta, AK26 és a többi? miért van az hogy ma már ebben a retkes országban pénz nélkül nem működik semmi?! miért? mi ez a mai világ??? 2014... folytatnám de nem fogom a szövegemet. aki tudja az tudja hogy én miről beszélek.

2014. ápr. 1. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nemcsak magyar sajátosság, hogy a fiatalok kilátástalannak érzik a helyzetüket, jövőjüket.

Spanyoloktól a görögökig széles a skála.

Köszönjük, kapitalizmus! (-irónia-)

2014. ápr. 1. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Hosszú és unalmas politikai, ideológiai és gazdasági okai vannak, de úgy gondolom nem szükséges részleteznem, mint ahogy azt sem, hogy nem vagy egyedül, túl sokan küzdenek hasonló problémákkal, de ez sem jelent vigaszt, abban biztos vagyok.

Tanulj és próbálj olyan szaktudást szerezni, amire még szükség van, valamint próbálj olyan társat találni, aki kitart melled jóban, rosszban (erre azért még ráérsz), egyebet nem tehetsz.

2014. ápr. 1. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van a kettesnek. Nekünk magunknak kell megteremtenünk azt a minket körülvevő szűk közeget, ahol jól érezzük magunkat. Barátoktól kezdve a partnerig. A megfelelő társ, a megfelelő hivatás, amit szívesen csinálunk mind sok erőt adhat még a rosszban.
2014. ápr. 1. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Küzdeni kell azt kész. ha mindenki ferrárival járna, akkor egyeseknek az lenne a problémája.
2014. ápr. 1. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Máshol sokkal rosszabb. Afrika, Ázsia nagy része, Amerika, ott se valami nagy az élet, főleg délen, Peruban, Kolumbiában, de másutt se nagyon.
2014. ápr. 1. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Az erős elnyomja a gyengét. A gazdag uralkodik a szegényen. A világ mindig ilyen volt és ilyen is lesz.

Üdv a Rózsadombról :)

2014. ápr. 2. 03:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kolumbiában, Peruban remek az élet annak aki exportőr, a többiek ott is szegények. Ezen ne csodálkozz, ez mindig is így volt és sohasem fog változni. Aki arisztokratának született, nekik jól megy a szekér, aki meg nem, hát, annak sehogy se megy. Bár azt ne hidd, hogy aki gazdag, az minden tekintetben gazdag, sőt, sokszor szegényebb is mint a legszegényebb.
2014. ápr. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!