Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugye a zuhanyzás is fürdés? A...

Ugye a zuhanyzás is fürdés? A baratom szerint nem.

Figyelt kérdés
A barátom szerint a zuanyzasra nem lehet azt mondani hogy fürödtem. A fürdés nala csak azt jelenti ha valaki beleül egy kád vízbe. Ti kinek adtok igazat?

2014. okt. 21. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a 2-essel nagyon egyet tudok érteni. Sosem értettem mi értelme van annak, hogy valaki a saját koszos vizében üldögél.

Én határozottan zuhanypárti vagyok!

2014. okt. 21. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálam a fürdés az a fürdés a kádban, a zuhanyzás meg a zuhanyzás aztán pont. De nekem mindegy ki mit mire mond...
2014. okt. 21. 16:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam a fürdés az a tisztálkodás. Mindig azt mondom, hogy "megyek fürödni", és kb. 12 éves korom óta nem ültem be konkrétan ázni a kádba, mindig zuhanyzok.

De én akkor is fürdést mondok, amikor pl. átvizsgálják a csöveket, el van zárva a meleg víz, és lavórból kell mosakodni.

2014. okt. 21. 17:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok kedves utolsó:D
2014. okt. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!