Milyen belso zavara van azoknak a lanyoknak akik rendszerese fejjel lefele toltenek fel kepet?
Figyelt kérdés
A kerdes adott. Az erdekelne, hogy milyen problemakkal kuzdenek azok a nok/lanyok, akik fejjel lefele illetve oldalra forditva toltik fel a kepeik tobbseget kulonbozo kozossegi oldalakra.2014. okt. 20. 17:15
1/5 anonim 

válasza:

informatikai tudásbeli problémával :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Biztos vannak valamilyen lelki okai.
2014. okt. 20. 17:28
3/5 anonim 

válasza:

Nekem három olyan férfi ismerősöm van, akik fejjel lefelé töltöttek fel képet. Nem tudják módosítani az adott beállításokat, mert nem értenek hozzá, vagy nem akarják.
PROBLEM SOLVED.
4/5 anonim 

válasza:

áá tuti nem azért mert nem értenek hozzá :D nekem is vannak ilyen ismerőseim akik fejjel lefele tesznek fel egy-egy képet, és fogalmam sincs miért csinálják :D lehet azt hiszik úgy jobban néznek ki rajta vagy hogy így egyedi, nem tudom :D
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem azt hiszik, hogy ha fejjel lefelé töltik fel a képeket, akkor nem látszanak annyira a hibáik. Egyik osztálytársamnak szokása, hogy fejjel lefelé tölti fel a képeket, egyszer barátnőmmel kíváncsiságból elforgattuk. Ég és föld a kettő. Elforgatva ( a normális irányba ) egyáltalán nem jó a csajról az a kép. Szóval szerintem ezért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!