Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell a mai lányoknak...

Miért kell a mai lányoknak plasztikcicáknak kinézniük? Miért nem lehetnek természetesek?

Figyelt kérdés
Ahol én lakom ott sok a "plasztikcica" jelleg

#lány #plasztikcicák
2014. jún. 23. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Nekik az a természetes, ha egymást majmolják.

2014. jún. 23. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az a férfi alacsony intelligencia szintű, akinek kifejezetten a plasztikcicák tetszenek. Ez csak a bunkóknak jön be....
2014. jún. 23. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyvárosi vagy? Arra jellemzőbb inkább. Itt vidéken, kis településeken nem annyira.
2014. jún. 23. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy igazán szép nő a genetikájára büszke és a természetes szépségére, nem a beültetett szivacsokra, meg az összeszabdalt, lefaragott testére! Én undorítónak tartom a plasztikázást. Ezzel csak saját magukat csapják be a nők, illetve a férfiakat csapják be ezzel a legjobban! Ennyi erővel bármilyen bányarémből lehet kés és szilikon segítségével plasztikcica.
2014. jún. 23. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden nap van ilyen kérdés? Nem kéne általánosítani, én egyet sem ismerek.
2014. jún. 23. 18:40
 6/8 Fish1 ***** válasza:
Nem kell annak lenniük, ez az ő döntésük. Jól megfigyelhető az a tendencia, hogy mind pasik, mind nők körében azok, akik nagy hangsúlyt fektetnek a külsejükre (szanaszét sminkelik magukat, szilikonbeültetések, pasiknál amikor szétgyúrják magukat), belül bizonytalan emberek és ezekkel a dolgokkal akarják kompenzálni a hiányosságaikat. Egy felszínes és hasonlóan bizonytalan ember ezeknek könnyebben be is dől.
2014. jún. 23. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert a plasztikcica kinézetre van kereslet bizonyos korosztályban (bár főleg csak egy éjszakára), amelyik csaj meg önbizalomhiányos, az inkább ilyen lesz, mert azt hiszi, ez kell ahhoz, hogy pasija legyen. Főleg ha a menőkre bukik alapjáraton. Aztán el is hiszi, hogy ez az ő stílusa meg ettől szép.
2014. jún. 23. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért általánosítani sem szabad. Én ismertem olyan plázacicát, akitől első ránézésre a hideg is rázott, de ahogy megismertem, kiderült hogy az egyik legkedvesebb és legintelligensebb ember, akit ismertem. Bár én nem vagyok plasztikcica, de első találkozásunkkor az én barátaim is nagyon meglepődtek, mert a kinézetem alapján sosem hitték volna rólam, hogy "kocka" vagyok, mégis az vagyok. Ne a borítójáról ítéld meg a könyveket!
2014. jún. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!