Jogos a hajléktalan felháborodása szerintetek?
Azért nem kell nekik a kaja, mert azt mindig kapnak. Pesten napi 3-4 alkalommal van lehetőségük enni.
2 évvel ezelőtt egy kisüzletben dolgoztam eladóként a nyóckerben. Az üzlet tartalma olcsó pia( kannásbor, rövidital) volt.
A város csöveseinek a 70%-a nálam vásárolt. Naponta 3szor jöttek, "reggeli, ebéd, vacsora". Feles pálinka két liter borral volt a menü minden nap. Amelyik esetleg nyugdíjat is kapott, néha befigyelt egy drágább sör is.
Rengeteg élettörténetet hallottam, amik általában " elváltunk azaszonnyal, otthagytam nekik a 10 milliós házat" c. regények voltak és kísértetiesen hasonlítottak egymásra.
Kedves vendégeim, kérdés nélkül is közölték, hogy épp hova is mennek ételosztásra. Blaha, Fiumei út, stb...
Kapnak ők enni, de az "Éhes vagyok" szöveg jobban bejön, mint a "Nincsen cigim meg borom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!