14-15 éves lányok! Milyen zenéket szerettek?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :D2014. okt. 17. 19:47
1/13 anonim válasza:
Gnr, aerosmith, ozzy...+ nightcore meg pop
3/13 anonim válasza:
nekem a kedvencem: demi lovato- le it go, de még nagyon szeretem az avril lavigne számokat amik közül a kedvencem a skater boy. Meg a katy perry számok közül is van ami tetszik :)
4/13 anonim válasza:
Nagyon változó. Most éppen Road és Children of Distance megy felváltva, de hallgatok még Alvint, Green Day-t, Three Days Grace-t, Skilletet és hasonlókat is. Viszont a lejátszási listámon ott vannak még lassabb számok is, és néhány pop dal is. Mindenevő vagyok :) Egyedül a nagyon kemény rappet nem szeretem.
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,ment a zöld kéz!!
3.válaszoló: Pont a let it go-t hallgattam!! :D
2014. okt. 17. 20:04
6/13 anonim válasza:
OneRepublic minden mennyiségben! Keress rájuk, imádni fogod a Counting Stars, vagy a Love Runs Out-ot!
7/13 fall out boy válasza:
Fall Out Boy,Avenged Sevenfold,Three Days Grace,Black Veli Brides,GN'R,ACDC,Metallica... ilyenek,minden mennyiségben. :)
8/13 A kérdező kommentje:
A counting starsot is most hallgatom!!
úgylátszik eléggé egyezik az ízlésünk!! :D
2014. okt. 17. 20:47
9/13 anonim válasza:
Hát írhatnák zene címeket, de elég hosszú lenne, így inkább előadókat írok :)
Demi Lovato, Tokio Hotel, Adam Lambert, Selena Gomez, Miley Cyrus, Avril Lavigne, Bastille, James Arthur, Shontelle, Kesha, Emeli Sande, Ben Cocks, Birdy... Ne lepődj meg: Máté Péter, és asszem ennyi.
10/13 anonim válasza:
FŐLEG Kpopot hallgatok, de szeretem még az angol Indie , Rap , Rock , Alternatív zenéket:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!