A lányok miért szeretik hallgatni azokat a zenéket amiben megalázzák őket?
Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
Engem ez a szam keszit ki. Hatalmas slager, viszont szerintem egy no/lany szamara megalazo. Mintha minden no/lany egyforma lenne, egy olyan kis senki, mint azok akik allandoan a pasiknak riszaljak magukat.
-legalabbis az en szemeben
az mondjuk nem zavar, mikor tenyleg mokasan kiparodezaljak a lanyokat, mert az ha nem viszik tulzasba vicces... de ez a szam hogy minden hulye (koztuk lanyok) hallgatja, es kozben egy sz*r kikeszit
6-os na ez nagyon talált
amúgy azért hallgatják, mert azt hiszik, hogy ez a mérce, és, hogy ilyennek kell lennünk mi nőknek ahhoz, hogy jó nők legyünk, mert, hogy a klipben is ez van, róluk énekelnek, csillognak villognak...
el se hinnétek, hány ilyen videoklipet forgattam le a fejemben annak idején, mintha én lennék X, Y egy ilyen klipben, sexyn riszálnám magam, és mindenkit a bűvkörömbe ejtenék, stb. :D
de ezek a nők csak szextárgyak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!