Miért szokták azt mondani, hogy "a gyógyszerészek nem emberek? "
Két 76%-os van, ne feledkezzünk meg erről. :)
Már értem, miért áll hozzá ilyen embertelenül ehhez a témához. Igazad van, konkrétan nem jelentetted ki lenézésed, de a stílusodból tökéletesen ki lehet venni. Nem értem, miért kéne érveket felhozni akármelyik szakma mellett. Mindegyiknek meg van a saját feladata, funkciója. Nem mehetek mindenki kutatónak, ugyanúgy szükség van gyógyszerészre, mint pékre, orvosra, ügyvédre, takarítóra. Egy festő is mehetett volna akármilyen más értelmiségi pályára, de minek, ha ő azt szereti csinálni. Utálom az olyan embereket, akik lenézik az egészségügyben dolgozókat, alja munkának nevezi, amit csinálnak. Nem véletlenül hagyják itt egyre többen az országot, és sok esetben ennek nem a munkabár az oka.
Borzasztóak ezek a válaszok .
Gyógyszerésznek tanulok , és azért mert patikába szeretnék dolgozni . Nem értem ezzel mi a baj , vagy ebben mi az olyan hihetetlen , hogy szeretnék egy kényelmes , megbecsült munkát , aránylag jó fizetéssel . Ha kutatni szeretnék kutatnék. Ha gyártani szeretnék gyártanék . De patikába szeretnék dolgozni , és remélem ott is fogok .
Igen én is " istenítem " a gyógyszerészeket , és én is tiszteletet fogok elvárni , ha az leszek . Mert az amit mi itt az egyetemen öt év alatt átélünk , az tiszteletre méltó. Csináld végig, próbáld ki ! Hiába fogok Neked itt beszélni szerves kémiáról , fizikai kémiáról , anatómiáról , élettanról , biokémiáról , gyógyszerészeti kémiáról , hiába mondanám el , hogy milyen nehéz , a lehető legkisebb fogalmad sincs róla , még a tárgy neve se mond neked semmit. További szép napot!
25#
Jó pár félév kémián vagyok túl, többek között szerves- és biokémián. Analitikát is rengeteget tanultam, úgyhogy ezzel nem mondtál nagyot.
Ha tetszik, csináljad.
Komolyan azt hittem hogy ezt csak a "maradék" csinálja, de hála neketek, már tudom hogy nem.
"lehető legkisebb fogalmad sincs róla , még a tárgy neve se mond neked semmit."
Te arcoskodtál hogy ezekről a tárgyakról fogalmam sincs....
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!