Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mit tennétek?

Ebben a helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy helyre jártam magántanárként (semmi papír, vagy számla vagy szerződés).

Nem alkalmanként fizettek, hanem vagy előre vagy utólag, havonta vagy még nagyobb részletekben. (így utólag sajnos)

Egy alkalommal, ők fizettek előre.

Mentem a szokásos időpontokban, majd közbejött valami, így írtam, hogy nem tudok többet menni, de a különbözetet (5000 Ft) kifizettem. (személyesen, nem volt tanu, meg "szerződés", meg semmi)

Az egyetlen egy "bizonyíték", hogy írtam sms-ben, hogy igen, a különbözetet kifizetem.

Ők meg letagadják.

Folyamatosan fenyegetnek (nem konkrétan, hanem követelik sms-ben, hogy márpedig én fizessek nekik), majd ma jött egy e-mail, hogy

"Amennyiben nem jut el hozzánk ez az összeg 1 héten belül megtesszük a további lépéseket."

??????

Erre mit kéne reagálnom?

2014. okt. 15. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, ha már ekkora hülye voltam, elmennék a rendőrségre és bejelentést tennék. Nem érdekelne a nav...Majd leírnám nekik e-mailben, hogy "én is megtettem a további lépéseket" és s rendőrséggel fenyegetőznék
2014. okt. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!