Igaz, hogy fiú-lány közt nincs barátság? Mit gondolsz a cselekedetről?
Szia mindenki!
Hogy ne csak felvessem a kérdéseket, úgy gondoltam részletezem a dolgokat, hogy mindenki számára átlátható legyen.
A dolgok. Van egy kapcsolatom. Eléggé boldog kapcsolatnak indult. De viszont a párom elbizonytalanított. Bizonytalanságom oka, hogy ő kijelentette, hogy neki szüksége van két barátjára, és ezt meg kell értsem. Én pedig azt mondtam, hogy nem értem meg, ugyanis, ha van egy normális kapcsolatunk, akkor körülötte ne legyeskedjenek más fiúk. Én úgy gondolom, jobban szólva gondoltam, hogy választás elé állítom. Azért nekem jócskán sértés, hogy dolgozni járok, mindent megteszek a kapcsolatunkért, ő meg előáll ezzel. Szerintem jogos volt a döntés elé állításom. Te mit gondolsz? Írhatsz privát üzenetet is. Ha akad kérdésed, írhatsz még oda
Ez hülyeség!
Nem véletlenül választotta őket csak a barátainak, bizz benne... :)
21es.
Nézd rengeteg munkát és időt belefektettem ebbe a kapcsolatba. Ő nem járt el dolgozni, én igen. Akkor ne haragudjon, de ha ennyi elvárásom van akkor ne haverozzon, hanem tegyen eleget a kérésemnek. Most már ezért nem vagyunk együtt. Ha neki haver kell, kelljen. Legyen velük, de ne velem.
Ez a felfogás, nagyon halott...
....úgyértem, attól függetlenül hogy a párod, attól még nem tilthatod el tőle az emberi kapcsolatokat, nem teheted antiszociálissá, nem bíztál se benne, se magadba, ilyeneknek nem kell nő...
...meg kutya se, azt se engedné szocializálódni mondjuk a kutyafuttatóba...
Ember téged le kellet volna b*szni a Taigetoszról :)
Nem olvastam az előttem szólókat, de szeretnék hozzá szólni a témához, elnézést kérek ha volt már.
Saját bőrömön tapasztalom, hogy férfi és nő közt létezhet barátság, hiszen nekem van egy nagyobb baráti köröm, és nem lettem szerelmes az összes barátomba. Nem azért foglalkozok velük, mert reménykedek, hogy később komolyra fordulnak a dolgok, hanem azért, mert szeretek társaságba járni. Hidd el, ha a kedvesed akarna valamit attól a két sráctól, nem beszélt volna róluk neked. Szerintem túl féltékeny vagy, de persze nem láthatok bele teljesen ebbe a dologba. Azért vigyázz, ha gúzsba kötöd, előbb vagy utóbb elmegy.
(Ha zavar a tegezés, elnézést kérek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!