Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz, hogy fiú-lány közt...

Igaz, hogy fiú-lány közt nincs barátság? Mit gondolsz a cselekedetről?

Figyelt kérdés

Szia mindenki!

Hogy ne csak felvessem a kérdéseket, úgy gondoltam részletezem a dolgokat, hogy mindenki számára átlátható legyen.

A dolgok. Van egy kapcsolatom. Eléggé boldog kapcsolatnak indult. De viszont a párom elbizonytalanított. Bizonytalanságom oka, hogy ő kijelentette, hogy neki szüksége van két barátjára, és ezt meg kell értsem. Én pedig azt mondtam, hogy nem értem meg, ugyanis, ha van egy normális kapcsolatunk, akkor körülötte ne legyeskedjenek más fiúk. Én úgy gondolom, jobban szólva gondoltam, hogy választás elé állítom. Azért nekem jócskán sértés, hogy dolgozni járok, mindent megteszek a kapcsolatunkért, ő meg előáll ezzel. Szerintem jogos volt a döntés elé állításom. Te mit gondolsz? Írhatsz privát üzenetet is. Ha akad kérdésed, írhatsz még oda

2014. okt. 13. 17:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem csak lánybarátaim vannak, egyiktől sem akarok többet (mivel kapcsolatban vagyok), de ha valamelyiknek lenne ilyen pasija hogy választás elé állítja, az első adandó alkalommal megis verném a srácot :)

Ne képzeld magad Istennek, nemvagy az! Ki az a hülye aki úgy ugrál ahogy Te fütyülsz? Épeszű ember 1 barátját se dobja el egy kapcsolat miatt…

2014. okt. 15. 19:52
 12/25 A kérdező kommentje:
Na mindenki örömére, aki ellenem szólt. Megkaptam a választ. Szakítottunk, vége, amit igazán nem is bánok, majd lesz jobb. Aki nem képes ezt belátni, és elfogadni, amit szeretnék, annak nincs helye mellettem.
2014. okt. 15. 20:22
 13/25 anonim ***** válasza:
Elég kis eséllyel fogsz találni olyat, aki megfelel ezen elvárásodnak. Kb 10 csajból 1-2…
2014. okt. 15. 21:20
 14/25 anonim válasza:
na csumi :) en úgyszintén. kikopott ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te , barátnőm mar több mint 3 éve es van egy fiú barátja akit nagyon rég óta ismer meg mielőtt velem összejön en egy nagyon féltékeny típus vagyok , körülbelül 1 éve válasz elé állítottam ami eleg nagy hiba volt o megtette volna ertem hogy nem beszél vele de egesz nap sírt es annyira elborzasztott ez az egesz es átgondoltam . egyszer mar választott es engem! akit lehet vinni azt viszik is akit nem azt nem! bizok benne ? igen!!!es ami körül forog ez az egesz az a bizalom barátom , ha az nincs bukta ,nekemis szarul esett nem az hogy nem bíztam benne csak egyszerűen féltem de elkell tudni fogadni , nem kötheted lancra , de azert vannak határok is !
2014. okt. 15. 21:58
 15/25 A kérdező kommentje:

#14-es

Neked így alakult, nekem nem. Felőlem bárhogy bőghetett volna nekem a mostani barátnőm, biztos nem engedtem volna neki. Most választott, de nem engem, ami nem baj, mert egyrészt nem köteleztem, hogy engem válasszon, megadtam neki a lehetőséget, hogy válasszon, eldöntötte, legalább nem kell vele fáradoznom. És nem tart fel.

2014. okt. 15. 22:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Egyre jobban leírod magad, hogy milyen szerencsétlen vagy :)

2014. okt. 15. 22:34
 17/25 anonim válasza:
Ahogy gondolod :) te döntésed mit csinálsz, csak nehogy megband amit teszel ^^
2014. okt. 15. 22:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Én nem téged ítéltelek meg, csak a felfogásodat bíráltam. De rád egy rossz szót nem szóltam. Véleményeket kértél, megkaptad. Ha nem érdekel, oké, de akkor miért írsz ki ide kérdést? Szerinted nincs fiú-lány barátság. Felfogtuk. Szerintem meg van. És a "Te mit gondolsz?" kérdés alapján azt hittem, tényleg érdekelnek a válaszok, de te csak a saját igazadat akarod hallani.
2014. okt. 15. 23:57
 19/25 Grindelwald válasza:
Ha ennyire ki akarsz sajátítani magadnak valakit,akkor menj es vegyél egy kutyát az való neked
2014. okt. 16. 08:36
 20/25 A kérdező kommentje:

18as, aki egyben 5. válaszadó is, igen te tényleg nem ítéltél meg. Nem én tettem hímsoviniszta kijelentést másra.

19es, nem sajátíttoam ki. Voltak barátnői mondtam, hogy nyugodtan elmehet velük bármerre. De azt, hogy fiúk is képbe jöjjenek, na azt nem engedtem meg. Azért ez nekem sok volt. Azért kissé kellemetlenül esett, hogy rengeteget dolgoztam azon, hogy ez a kapcsolat rendesen működjön, de azt hogy ő nem volt képes belátni és elfogadni a kérésem, az az ő dolga. Megértettem a döntését, elfogadtam.

A kutyás dolog kapcsán meg remélem magadból indultál ki.

2014. okt. 16. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!