Ha be mész egy élelmiszer boltba köszönsz? Kedves vagy az eladóval? Esetleg le nézed köszönni sem fogsz neki?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 22:27
11/15 anonim válasza:
"Én a plázában is beköszönök mindegyik üzletbe, ha elsétálok előtte."
Elképzeltem, nagyon aranyos lehet:)
12/15 anonim válasza:
Szerintem alapvető lenne egy magát értelmesnek tartó embertől, hogy értelmesen viselkedjen a másik emberrel. (Aki lehet, hogy emberileg még több is, mint ő.)
Főleg a kisboltokban, ahol a vásárlókat szinte már névről ismerik.
13/15 anonim válasza:
Miért ne köszönnék? Kedves csak akkor szoktam lenni, ha szimpatikus az illető. Egyébként normálisan viselkedek vele.
Az utolsó mondat számomra értelmezhetetlen.
14/15 anonim válasza:
Bemegyek, köszönök, kedves vagyok, feltéve, ha ő is úgy indít. Nem nézem le, csak nem fogok legközelebb hozzá menni vásárolni.
15/15 anonim válasza:
:) tenyleg azt hitted, h azok is be fognak irni, akik nem koszonnek? Pedig van boven ilyen is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!