Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mennyire toleráljátok azt...

Ti mennyire toleráljátok azt ha egy élelmiszer boltban a teszem fel 20 dkg felvágott helyett adnak 25-28at? Szóltok? Hogyan fogadják ezt az eladók?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy szólok nekik.
2014. szept. 2. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én ezért kérek rutinosan kevesebbet pár dekával.
2014. szept. 2. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz 18-at, és kapsz 20-at. Egy tizessel többet nem fognak mérni.
2014. szept. 2. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondom, hogy maradhat és otthon úgyis elfogy. Annyival többet meg soha nem szoktak adni, szóval még nem kellett szólnom, hogy ezt azért ne.
2014. szept. 2. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Valóban nem szokásuk sokkal többet mérni, az a plusz 3 szelet felvágott pedig nem zavar.
2014. szept. 3. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Amióta önálló vagyok és én veszem a felvágottat, (jó 20év) minden egyes alkalommal ha több volt megkérdezték hogy maradhat e és akkor is +2-3 dkg volt.
2014. szept. 3. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Piacon:

- Egy almát kérek!

- Kettő lett,maradhat? :D:D:D

2014. szept. 3. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Szólni szoktam. Nem véletlenül kérek pont annyit, amennyit mondok. Sosem akadok fent 1-2 dekán de többször volt már, hogy a 10 deka helyett kaptam 22-t, 30-at. Na azt azért már ne. Főleg, hogy kolis vagyok, tudom, miből mennyit eszek meg adott idő alatt és természetesen az sem mindegy, hogy 220 ft-ot vagy 500at fizetek-e a szalámiért. Az a különbözet összeg már a szalámihoz járó kenyerem/vajam ára.

Persze nem bunkón szólok, hanem kulturáltan: ,,Elnézést, én 10 deka párizsit kértem és 25-öt tetszett adni, megtenné kérem, hogy a többletet kiveszi?"

2014. okt. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!