Mi bajuk van ma az embereknek? Miért morog mindenki?
Akárhová megyek ma, mindenhol bolondok az emberek, sokkal jobban, mint máskor.
Példák:
- Reggel a villamosmegállóban anyuka jött egy láthatóan beteg 8-10 év körüli kislánnyal. Furán járt, vak volt stb. Mire egy néni beszólt neki, hogy "mióta jár így a gyerek? le kéne róla szoktatni" A döbbenet anyuka arcán leírhatatlan volt.
- bemegyek cukrászdába, pár előttem balhézik az eladólánnyal, hogy miért nincs már fagyi, ők csak azért álltak meg, mert ki van írva, és azonnal töröljék le (állandó matricás felirat az ablaküvegen)
- egyik szupermarketben apuka a családjával, jó hangosan hisztizik (szó szerint hisztis, nyűgös hangon), hogy hihetetlen, hogy ilyen sokat kell sorban állni a kasszánál (max 8-10 perc lehetett egyébként)
De még volt több is. Ti is észrevettetek ilyet, hogy ma valami bajuk van az embereknek? Vagy csak én futok bele ezekbe? Máskor nem volt ilyen, legalábbis nem ennyi :D
Én azt gondolom, hogy alapvetően a magyar emberek türelmetlenebbek, elégedetlenebbek és ez nem csak bizonyos napokon van így, hanem állandóan, tudod, ha meleg van az a baj, ha hideg van, akkor meg az, hogy soha semmi nem jó. Ami amúgy teljesen érthető is, mert egy olyan országban élünk, ahol az egyetlen dolog, ami biztos, az az, ami tegnap volt, hogy mi lesz holnap, az sem biztos. A sok stressz, a bizonytalanság, a harcok a mindennapok miatt teljesen kikészítik az embereket. És vannak olyan napok, amikor ezek tényleg jobban kijönnek. Lehet te pont ma szaladtál bele egy ilyenbe.
Nálam a hétfői nap volt ilyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!