Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi bajuk van ma az embereknek?...

Mi bajuk van ma az embereknek? Miért morog mindenki?

Figyelt kérdés

Akárhová megyek ma, mindenhol bolondok az emberek, sokkal jobban, mint máskor.

Példák:

- Reggel a villamosmegállóban anyuka jött egy láthatóan beteg 8-10 év körüli kislánnyal. Furán járt, vak volt stb. Mire egy néni beszólt neki, hogy "mióta jár így a gyerek? le kéne róla szoktatni" A döbbenet anyuka arcán leírhatatlan volt.

- bemegyek cukrászdába, pár előttem balhézik az eladólánnyal, hogy miért nincs már fagyi, ők csak azért álltak meg, mert ki van írva, és azonnal töröljék le (állandó matricás felirat az ablaküvegen)

- egyik szupermarketben apuka a családjával, jó hangosan hisztizik (szó szerint hisztis, nyűgös hangon), hogy hihetetlen, hogy ilyen sokat kell sorban állni a kasszánál (max 8-10 perc lehetett egyébként)

De még volt több is. Ti is észrevettetek ilyet, hogy ma valami bajuk van az embereknek? Vagy csak én futok bele ezekbe? Máskor nem volt ilyen, legalábbis nem ennyi :D

2014. okt. 11. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy alapvetően a magyar emberek türelmetlenebbek, elégedetlenebbek és ez nem csak bizonyos napokon van így, hanem állandóan, tudod, ha meleg van az a baj, ha hideg van, akkor meg az, hogy soha semmi nem jó. Ami amúgy teljesen érthető is, mert egy olyan országban élünk, ahol az egyetlen dolog, ami biztos, az az, ami tegnap volt, hogy mi lesz holnap, az sem biztos. A sok stressz, a bizonytalanság, a harcok a mindennapok miatt teljesen kikészítik az embereket. És vannak olyan napok, amikor ezek tényleg jobban kijönnek. Lehet te pont ma szaladtál bele egy ilyenbe.

Nálam a hétfői nap volt ilyen.:)

2014. okt. 11. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, front van.De az is igaz, hogy szombat van, már mindenki pihenne, de még muszáj ide-oda menni.Bevásárlás, stb.Ilyenkor még idegesebb az ember.
2014. okt. 11. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
mert az emberek mindenből problémát csinálnak, beleszólnak mások életébe stb
2014. okt. 11. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csütörtökön éreztem ezt... mindenhol türelmetlen, mogorva, és beszólógatós emberekkel találkoztam! :/ Aznap én is azt kérdeztem, hogy mégis mi van itt?! :/ Egyébként elég szomorú, más országban nincs ez így, plusz az is szomorú hogy az átlag magyar ember arcán egy mosoly sincs...
2014. okt. 11. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is kiegyensúlyozott ember vagyok, mégis nem egyszer átcsapok amolyanba, akár egy beragadt pénztárnál is. Főleg 10-12 órás kemény fizikázós műszak meg hosszú hét után, különösen ha épp elszámoló számlák szezonja van és történetesen nemigen jut még rossz kajára se a minimálbérből meg a meg nem kapott fizetésből a nem is tudom már, hanyadik ilyen munkahelyen. Egyáltalán nem irigylem azokat, akik emellé még dohányoznak is, és még csak nem is hajlamosak arra, hogy nyugiban legyenek.
2014. okt. 11. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom hozzájárulhatott az is, hogy ma a futkosás miatt őrület volt a városban... (na, meg a Glamour napok miatt a boltokban sem lehet mozdulni)
2014. okt. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!