Magunkra ismertem egy itteni kérdésben, nagyon pipa vagyok, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Részleteket nem mondanék, de a leírt sztori is stimmel, és a kérdés dátuma is. Biztos, hogy nem csak hasonlít a mi esetünkre. Az itteni válaszolók is kiosztották a kedves kérdezőt, nekem pedig hidegzuhany, hogy ezt gondolja. Ti mit csinálnátok a helyemben?2014. okt. 10. 19:05
1/13 anonim válasza:
nagyon sokszor látok olyan kérdés amire azt hiszem...
100%?
szólj hozzá...
2/13 anonim válasza:
Anonim az oldal, szerintem nyugodtan linkeld a kérdést.
3/13 anonim válasza:
A jóakarókból a GYK kifogyhatatlan.
5/13 anonim válasza:
Eleg nehez valaszolni, ha nem tudja az ember, hogy mi a konkret problema....
6/13 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe. A hisztis "sógornőjelölt", mert kihasználod a vőlegényét?!?
7/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem szeretném linkelni, nem biztos, hogy szeretném, ha az illető tudná, hogy tudom. Nem mai kérdés, csak ma vettem észre. Anyós téma.
2014. okt. 10. 19:22
8/13 anonim válasza:
írj egy privát választ a kérdezőnek és kérdezz valamit ami a kérdésben nincs leírva, de ha tényleg ő az ez alapján tudni fogod.
De egyébként én is találtam már nem egy olyan kérdést ami ráillett volna egyes ismerőseimre, de hamarosan kiderült hogy semmi közük hozzá. Valami szerelmi ügyről van szó egyébként?
9/13 anonim válasza:
ja,
es te az anyos vagy vagy a meny?
10/13 A kérdező kommentje:
A meny vagyok.
Írok neki privátot, jó ötlet. Köszi.
2014. okt. 10. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!