Vannak még ilyen emberek mint én?
Sajnos én mindig ráérek csak néha van programom hétköznap suli után, hétvégén meg egyáltalán nincs. Vannak barátnőim de kevesen de velük sem lehet sehová menni mert mindegyik csak a barátjával van suli előtt és után is. Egyedül már elég unalmas sétálni, boltokat nézegetni stb. Tudom, hogy több barátnő kellene de sajnos nem vagyok jó a barátkozásban. Voltak netes barátaim ( olyanok is akik közel laktak hozzám de ők is eltűntek) akik messze vannak azokkal ritkán találkozom.
Elvagyok egyedül is de rossz azt látni, hogy más ki sem látszik a programokból csak én unatkozom. 22/L
Szedj fel te is egy pasit :D Szépen kicsíped magad, elmész egy plázába... :DD ott beleadsz anyait, apait, és lesznek programjaid :DDD nehogy komolyan vedd már :D
Vagy ha ennyi időd van, miért nem jársz el valahova kikapcsolódni? :D Tánc, vagy jéghoki, vagy nem tom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!