Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megírom valakinek a vélemén...

Ha megírom valakinek a véleményemet facebookon, az miért törli magát a facebookról?

Figyelt kérdés

2014. okt. 8. 11:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Az sem biztos, hogy azt írtad, amit szerettél volna írni! Mi az, hogy: "lekel"??? Felkelésről már hallottam, lekelésről még nem! Ha a véleményedet így fogalmaztad meg, azt sem tudod, mit írtál...!
2014. okt. 8. 11:15
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
Kérdés jelentve provokáció miatt. Amúgy sincs értelme a hülye kérdésednek, amit már vagy ötödjére teszel fel, szevasz.
2014. okt. 8. 11:19
 13/28 anonim ***** válasza:
30%
Kaptál választ, azért tiltott le, mert nem kíváncsi rád. Jelzem, hogy mi sem.
2014. okt. 8. 11:25
 14/28 A kérdező kommentje:

kár hogy nem én tiltottam előbb..

a suliban majd kerülöm

2014. okt. 8. 11:36
 15/28 anonim ***** válasza:
62%

# 14

Biztos rettentően érdekelni fogja:D

2014. okt. 8. 11:40
 16/28 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, hogy bölcsebb lenne távol maradnom az eféle kocsmai stílusú "vitáktól", de ez valahogy most kikívánkozik belőlem.

Tudod, kedves kérdező, lehet, hogy te baromira sokra tartod magad, de nagyon nem vagy az. Nem akarok feltételezésekbe bocsátkozni, de a válaszaid primitív stílusából kiindulva van egy nagyon erős sejtésem, hogy a "véleményedet" sem sikerült a jó ízlés keretein belül megfogalmazni.

Tudod, ez a "midnenki h*lye, én vagyok csak helikopter" mentalitás nem vezet sok jóra. Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, attól ő még nem idióta. (Nem úgy, mint az, aki ezt a tényt halálos sértésként fogja fel.)

Egyébként meg: a vélemény olyan, mint a s*gglyuk. Midnenkinek van, de senki nem kíváncsi a tiédre.

2014. okt. 8. 11:43
 17/28 anonim ***** válasza:
35%

Ja, szóval hogy az fáj, hogy ő tiltott le téged, és nem te őt.

Általános iskolások vagytok amúgy?

2014. okt. 8. 11:44
 18/28 A kérdező kommentje:

A primitív hozzáálást nem én kezdtem,olvass vissza,én normálisan viselkedtem.

Egyépként akinek levelet küldtem annak is normálisan szépen fejeztem ki magamat

2014. okt. 8. 11:46
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Lépj már túl ezen "Egyépként"
2014. okt. 8. 11:51
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
"egyépként" ha lepontozol akk is retardált maradsz, és a kérdés fel lett téve tnap is...
2014. okt. 8. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!