Ha megírom valakinek a véleményemet facebookon, az miért törli magát a facebookról?
kár hogy nem én tiltottam előbb..
a suliban majd kerülöm
# 14
Biztos rettentően érdekelni fogja:D
Lehet, hogy bölcsebb lenne távol maradnom az eféle kocsmai stílusú "vitáktól", de ez valahogy most kikívánkozik belőlem.
Tudod, kedves kérdező, lehet, hogy te baromira sokra tartod magad, de nagyon nem vagy az. Nem akarok feltételezésekbe bocsátkozni, de a válaszaid primitív stílusából kiindulva van egy nagyon erős sejtésem, hogy a "véleményedet" sem sikerült a jó ízlés keretein belül megfogalmazni.
Tudod, ez a "midnenki h*lye, én vagyok csak helikopter" mentalitás nem vezet sok jóra. Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, attól ő még nem idióta. (Nem úgy, mint az, aki ezt a tényt halálos sértésként fogja fel.)
Egyébként meg: a vélemény olyan, mint a s*gglyuk. Midnenkinek van, de senki nem kíváncsi a tiédre.
Ja, szóval hogy az fáj, hogy ő tiltott le téged, és nem te őt.
Általános iskolások vagytok amúgy?
A primitív hozzáálást nem én kezdtem,olvass vissza,én normálisan viselkedtem.
Egyépként akinek levelet küldtem annak is normálisan szépen fejeztem ki magamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!