Szerintetek, ha a véleményemet facenbookon írom le egy tanárnak, kicsit megsértödik érte ês és nem reagál az miért van?
Figyelt kérdés
#Fere
2014. szept. 26. 09:54
1/10 anonim válasza:
Talán mert megsértődött, és majd a véleményét az arcodba fogja elmondani.
2/10 anonim válasza:
- véleményedet?
- tanárnak?
- facebookon?
gondold át az életed
3/10 A kérdező kommentje:
És szerintem direkt nem nézte meg az űzenetet
2014. szept. 26. 09:57
4/10 A kérdező kommentje:
Mostanàba se megyek be a suliba az biztos
2014. szept. 26. 10:04
5/10 anonim válasza:
Nem mész be? És akkor kivel tolsz ki szerinted?? Hát nem a tanárral az biztos. Csakis magaddal. Buta vagy mint a főd.
6/10 anonim válasza:
Miért személyesen nem mered elmondani neki? Szerinted annyira lealacsonyodik hozzád hogy facebookon üzenget?
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hibàztam,de mit tegyek?
2014. szept. 26. 10:12
8/10 anonim válasza:
Facebookon uzengetsz a tanarnak. Te teljesen hulye vagy?
9/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne egy tanárnak írni fb-n? :D Erkölcstelen vagy mi bajotok van? Én órákat szoktam chatelni az osztályfőnökömmel. Miért ne beszélgethetne el bármiről diák és a tanárja egy közösségi oldalon? A tanár is ember könyörgöm. Nem egy szent. Nem kell úgy viselkedni vele.
10/10 anonim válasza:
Szerintem úgy értette az egyik előző válaszoló,h éretlenségre vall fbon chatelgetni olyasvalakivel,akivel naponta találkozol amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!