Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S! Hogyan tudnám megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Hogyan tudnám megváltoztatni a nőkről alkotott véleményemet?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy hímsoviniszta lettem, és öhmmm... a nőket úgy gyűlölöm, mint a rasszisták az arabokat, holott tisztában vagyok vele, hogy ez nem helyes, ráadásul értelmetlen is. Szeretnék megváltozni, csak nem tudom, hogyan. :// Szabadon asszociálva az első gondolat, ami eszembe jut arról, hogy nő, nem más mint a r*hadék. Pedig azért merem remélni, hogy nem mind az, még akkor is, ha nekem csak mocskokkal volt dolgom eddig. Nagyon gázos a helyzet. Én vagyok a viccből a személy, aki azért nem szexel, hogy a másik ne élvezhessen. De ez felesleges, hisz, attól, hogy én nem szexelek vele, ő még simán élvezhet, csak mással. Tudom, hogy egy idióta vagyok. Örülnék, ha tudnátok segíteni. :)

2014. febr. 5. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
dugnod kéne
2014. febr. 5. 18:46
 2/11 Syruss ***** válasza:

óóó csak annyi teendőd van hogy találkozol egy olyan nőszeméllyel akit megkedvelsz (nem muszáj szerelembe esni :D)

általánosítasz mert sok r**anccal volt szerencséd ismeretet gyűjteni, felejtsd el... 4 milliárd nő él még a Földön :D

BÁR! az is igaz hogy a mai fiatal generáció tömkelege ténylegesen k**va... de ez ne riasszon el! nagyon sok a kivétel!

türelem, és az idő megváltoztatja véleményed! (reméljük) :)

2014. febr. 5. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
ezzel várni kellett volna még legalább holnapig, a másik kérdés ami ennek a forditottja még túl friss
2014. febr. 5. 18:54
 4/11 Syruss ***** válasza:

Még csak most vettem észre ._.

gondolom az az illető vagy aki válaszolt arra a kérdésre hogy fordított helyzetben mi lenne

hát ez :D egy jó tanács...

2014. febr. 5. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
hé nem én vagyok az az illető az egy lány volt aki forditott helyzetben válaszolt arra a kérdésre hogy mi lenne forditott helyzetben és feltette ezt a kérdést
2014. febr. 5. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez majdnem szóról szóra az én kérdésem. :D Csak férfire szabva :D Még a szöveget is úgy másolta! :DD

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. febr. 5. 19:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez tetszik. Megihlettem valakit. :D Bocsi az off miatt.
2014. febr. 5. 19:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Tényleg túl hamar írtam ki.Így nem a valóságos válaszok láthatóak.Majd hétvégén:D
2014. febr. 5. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg akarsz változni, akkor van remény. :D

Ha nem minden 2. mondatod lesz az, hogy r**hadék vagyok, akkor beszélhetünk, hátha tudok segíteni. : )

2014. febr. 5. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
az a durva h valakinek most sem esik le a tantusz :D
2014. febr. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!