Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudják feltalálni...

Miért nem tudják feltalálni magukat az emberek?

Figyelt kérdés
Egy példa: okj-s vizsgára készülünk májusban és van 3 vagy 4 tételünk a 20-ból, ami a tavalyi tárgyakból jön át és ugye azok idén már nincsenek. A többit azt lediktálják a tanárok. Egyik osztálytársam ma megkérdezte, hogy nem lehetne-e rávenni valahogy osztályfőnököt, hogy legyenek meg kidolgozva is azok a tételek máskülönben nem tudják, honnan legyen meg. Basszus! XXI. század, internet. Beírják a kulcsszavakat a keresőbe és már ki is dobja, csak össze kell szerkeszteni a tételeket. Még azt sem mondanám, hogy le kell írni, mert ott a word, abba bemásolják. Azután megmutatják az adott tanárnak, hogy jó-e. Én egész tételeket találtam így. Egész nap a telefonjukat nyomkodják, játszanak rajta, facebookoznak stb, de amikor igazán meg kell keresni valamit vagy kihasználni a telefon kapacitását, akkor azt nem tudják. Nekem nincs okostelefonom, amikor volt akkor sem használtam, ahogy a tabletemet sem. (Akármelyik élethelyzetre is lehet értelmezni, ez tényleg csak egy példa volt a sok közül.)
2014. okt. 6. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
mert lusták az egészhez :D inkább kitalálnak valami sokkal nehezebben elérhető dolgot , aminek ráadásul elég kicsi az esélye, hogy sikerül(értem most , rábeszélni az osztályfőnököt) , hogy a kisujjukat még véletlen se kelljen megmozdítani :DD
2014. okt. 6. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!