Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez, miért csinálják...

Miért van ez, miért csinálják ezt az emberek?

Figyelt kérdés
Volt hogy az egész osztály, még a tanár is elkezdett piszkálni hogy a régi hajam jobb volt vagassam kisebbre, miért nem vagatom le? Jó addig magyarázták belém hogy levagattam. Utaltam magam kB 2 évet fiatalított rajtam a rövid haj, önbizalmam 0 volt. Egy lány sem nézett rám.Visszanovesztettem és majdnem minden 2. lány leallt velem szemezni. Sokkal jobban érzem magam hosszabb hajjal és jobban is áll szerintem. De így mindenki csesztet. Miért van ez? Amúgy is kinek mi a pi csa köze van ahhoz hogy én milyen hajat akarok? De nem kell nagyon hosszúra gondolni oldalt fülre ér és elől szemöldökömig. Miért van ez? (telorol írok)
2014. okt. 2. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tegnap láttam egy embert hosszú hajjal. Nem tudom, hogy férfi, vagy nő volt-e. Ettől függetlenül azt csinálsz, amit akarsz, nem értem miért hallgatsz másokra.
2014. okt. 2. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy ha nem néznek keresztül rajtam a lányok akkor ki lehet venni hogy fiú vagyok. Igen ezért van hosszabb hajam mert azt csinálok amit akarok de engem az érdekel hogy miért van ez hogy vagassam le aztán magamnak se meg másoknak sem jövök be de ha hosszú akkor dumálnak és mégis megneznek..?
2014. okt. 2. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem idősebbeknél szimplán berögződés, főleg ha tanárok korabeli emberekről beszélünk.. általában az emberek stíluérzéke kialakul kamaszkorára és mivel akkor az volt az elfogadott a menő a fiús, ezért ők ezt látják annak. Fiatalabbaknál lehet rejtett rosszakarat és féltékenység is, ha hülyébben nézel ki mellette, akkor ő jobbnak érzi magát. A lányoknak meg ha ez tetszik, akkor nem is kell másokkal foglalkozni, hiszen te nem egy fiúnak vagy egy vén f..nak akarsz tetszeni. de a lényeg hogy neked mi tetszik. A 21. században már minden divatban van!!! :)
2014. okt. 2. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Kb ilyen: [link] (A piros pulcsis, csak elől hosszabb)

Igen, a korosztályom(18) szerintem tényleg ilyen rosszindulat alapon mondja, ahogy leírtad, de mondjuk az érdekes, hogy csak szinte az osztályom mondja, még a lányok is, egyesek normálisan, mások durvábban, persze a büdös életbe semmi közük nem lenne hozzá, hogy én mit akarok, már volt, hogy buliban 3 fiú is azt mondta, hogy jó a hajam.. Érted, fiúk. Más meg azt, hogy rossz. Lányok is mondták nem egyszer persze.

2014. okt. 2. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyi biztos, hogy nem egy tucathaj ez a stílus, és a korosztályomban szinte csak az oldalt lenyírt, felül hátrazselézett, vagy oldalrafésült az elfogadott..
2014. okt. 2. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

"a korosztályomban szinte csak az oldalt lenyírt, felül hátrazselézett, vagy oldalrafésült az elfogadott..

"

Én meg ettől a hajtípustól kapok hülyét. A barátomnak hosszabb haja va n és nagyon jól áll neki, de amikor hazalátogatunk, mindig kapja a megjegyzéseket, vágassa le, olyan, mint egy hajléktalan, stb. Ez az a haj:

[link]

De hát ő "hajléktalan", mert nem nullásgéppel van letolva a feje, mint a falujában az összes srácnak.

Szerintem a te hajstílusod sokkal jobb, mint az említett felborotvált frizurák, általában az egyszerűbb emberek ódzkodnak a nem standard dolgoktól. A tanárod meg egy igazi barom, utálom, ha diákokat pécéznek ki...

2014. okt. 2. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A haj/ruhaviselet is olyan, minta a politika, mindenki ért hozzá. Én hat éve nem vágattam a hajam, valaki nyaggat miatta, más meg ismeretlenül megállít az utcán, hogy milyen jó... Nem kell vele törődni, nem nekik viseljük :)
2014. okt. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!