Miért van ez, miért csinálják ezt az emberek?
Kb ilyen: [link] (A piros pulcsis, csak elől hosszabb)
Igen, a korosztályom(18) szerintem tényleg ilyen rosszindulat alapon mondja, ahogy leírtad, de mondjuk az érdekes, hogy csak szinte az osztályom mondja, még a lányok is, egyesek normálisan, mások durvábban, persze a büdös életbe semmi közük nem lenne hozzá, hogy én mit akarok, már volt, hogy buliban 3 fiú is azt mondta, hogy jó a hajam.. Érted, fiúk. Más meg azt, hogy rossz. Lányok is mondták nem egyszer persze.
"a korosztályomban szinte csak az oldalt lenyírt, felül hátrazselézett, vagy oldalrafésült az elfogadott..
"
Én meg ettől a hajtípustól kapok hülyét. A barátomnak hosszabb haja va n és nagyon jól áll neki, de amikor hazalátogatunk, mindig kapja a megjegyzéseket, vágassa le, olyan, mint egy hajléktalan, stb. Ez az a haj:
De hát ő "hajléktalan", mert nem nullásgéppel van letolva a feje, mint a falujában az összes srácnak.
Szerintem a te hajstílusod sokkal jobb, mint az említett felborotvált frizurák, általában az egyszerűbb emberek ódzkodnak a nem standard dolgoktól. A tanárod meg egy igazi barom, utálom, ha diákokat pécéznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!