Szerintetek is rosszabb a mai világ, mint a régi? Miért?
Figyelt kérdés
Melyik kor volt jobb esetleg szerintetek?
Én már egyre inkább úgy látom, hogy ma sokkal jobb, mint régen volt. Könnyebbek a társadalmi normák, elvárások, mindig van mit enni, gyógyszerek, a gépesített dolgok...
Rossz emberek pedig régen is voltak, nagyon nehéz volt az élet szerintem minden korban.
2014. okt. 4. 09:38
11/11 anonim válasza:
Ezt az undorító dumát..... mi az hogy a nő DOLGGA a főzés mosás takarítás szülés gyereknevelés.... ez mi???!! Azért mert nőnek születtem (sajnos amit nem én kertem) az azt jelenti hogy házi rabszolgának születtem aki azért él hogy urát kiszolgálja ,házimunkát végezzen meg gyereket neveljen?? Nem azért vagyok nő hogy egy egy férfit szolgálják életem végéig , inkább fejbe lövöm magam mint hogy egy “hagyományos házi rabszolga asszony” legyek!!!!!!! Inkább a halál mint hogy bárki kutyája legyek akinek megmondják mit tehet és hogyan meg mikor. Felettem egy férfi se uralkodjon pláne ne hozzon döntéseket ami engem érint. Magam dolgairól ÉN döntők nem a kis “Uram parancsolom”. Pláne ne tartson el ne legyen csaladfentartó hogy aztán dirigálhasson meg parancsolgathasson. Nőnek születtem nem egy alávetett házi rabszolga robotgepnek. Sok konzervatív ferfi nem gondol bele fordítva hogy esne neki ha a nők bánnanak így a férfiakkal hogy a férfi dolga minden házimunka csönd a neve és nevelje a gyereket míg én alázom osztom az észt és tőlem kuncsorog pénzért mert én tartanám el őt meg a családot . Hánynom kell az ilyen “ferfiaktòl” . Ezek nem is férfiak hanem FÉRGEK!!!!! Az ilyeneknek nem szerető társ kell hanem anyuci aki gondozza védelmezi. Konzervatív fa*zok maradjatok anyátok nyakán és ne keressetek magatoknak nőt. Életképtelen senkik vagytok ..Rabszolgaként bántok a nőkkel de mégis nélkülök létezni nem tudna ez a konzervatív férfi réteg. Tegyetek egy szívességet azon nők kedvéért akik utalnak titeket bujjatok vissza Anyuci valagába!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!