Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van ha a barátnőm állandóan...

Mi van ha a barátnőm állandóan cse szeget hogy fogyjak le? 15/L

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kiskorom óta de mostanában meg tudnám folytani. Van rajtam egy kis felesleg belátom és dolgozom is rajta de mióta egyszer javasolta hogy le kéne adnom pár kilót kiállhatatlan lett. Van egy srác aki már régóta tetszik és állandóan azzal piszkál hogyha ilyen duci maradok és nem kezdek el dolgozni az alakomon sose fog megszeretni akár csak egy kicsit se. Folyton mondja a mindenféle fogyókúrás tippeket és sztem kicsit se akarja belátni hogy ez nekem nem megy olyan könnyen. Nem akarok olyan gyorsan lefogyni meg nem is tudnék mert nem akarok koplalni vagy narancsos vattát ledugni a torkomon. Kínkeservesen sikerült már 3 hét alatt 1 kilot leadnom ami persze alig látszik de ő folyton csak azt mondogatja hogy kicsit dundi vagy és pár kilo minusz nem ártana meghogy szép vagyok így is de jobban néznék ki vékonyabban. 15/L

2014. okt. 2. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Kezdjük az elején.

Mennyi a testtömeg indexed? Kiszámolhatod pl. itt:

[link]

Aztán ebben a korban én nem diétáznék, csak a nagy zabálásokat kell kihagyni. Ilyen fiatalon a mozgás, sport szerintem sokkal inkább meghatározó. Mennyit mozogsz/sportolsz átlagosan napi/heti szinten?

2014. okt. 2. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

nagyon nem mindegy milyen módszert alkalmazol.

a sport mozgás kategóriában tegyél fel kérdést ezügyben ott értenek hozzá.

és a diétában az egészséges étrendben nincsen semmi kínkeserves.

szóval ha eddig ezt érezted,akkor az a módszer rossz volt,gondolom a legostobább variáció a koplalás.

2014. okt. 2. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
Állj a sarkadra, és mondd meg neki, hogy amennyiben tényleg a barátnődnek tartja magát, akkor fogadjon el olyannak, amilyen vagy. Mert szerintem ez egy barátság alapja.
2014. okt. 2. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A privát üzenetváltásból kifolyólag gyanítom, hogy neked már az is piszkálódás, ha a barátnőd megkérdezi: "Hogy vagy?"...
2014. okt. 2. 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
"Úgy látszik, ma nem megy a szövegértés a kedves válaszolóknak, de sebaj! :)" Nem a világ a hibás! A szövegértéssel, a lényeg kiemelésével nincs itt semmi baj a válaszokban! Az a probléma az, hogy a kedves kérdező nem azt kérdezte, amit gondolt, amit kérdezni akart! Buta kérdésre értelmes, hasznos válaszokat kapott! Igaz, nem a súlyával, nem az indexével van baja főleg, hanem a barátnője viselkedésével, de ezt a kérdésében nem emelte ki, nem is fektetett rá! Nem erre fektette a hangsúlyt! A gondolataira valóban nem akart senki válaszolni, csupán arra, amit ténylegesen kérdezett...
2014. okt. 2. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Szép kis barátnő az ilyen...
2014. okt. 2. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy igazi barát (1) elfogad olyannak, amilyen vagy, és melletted áll, (2) megmondja, "szól" ha valami nem stimmel.

Ha őszintén "BFF", akkor nyilván jót akar az állandó cseszegetésével, amit lehet, hogy egyszer megköszönsz majd neki, de lehet, hogy csak ront vele a helyzeteden, mert (1) nincs igaza és nincs annyira túlsúlyod (2) nem úgy kellene fogynod, ahogy ő mondja (3) az állandó cseszegetése nálad "nem működik", máshogy kellene segítenie ebben.

2014. okt. 3. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:

mi az, hogy DUGJ LE NARANCSOS VATTÁT A TORKODON???!! ilyeneket tanácsol? ha igen, akkor nyugodtan küldd el a p.icsába, mert ezek nem normális tanácsok.

de az is lehet, hogy tényleg túlsúlyos vagy és a barátnőd csak segíteni akar neked, jószándékból, csak buta és nem ért a témához.

2014. okt. 4. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!