Hogyan éljem túl, hogy megbuktam forgalmin 2-szer? Meg akarok halni!
Emiatt abszolút ne aggódj :D Van ismerősöm, aki csak 4.-re ment át, mostanra mégis tökéletesen vezet.
Természetes, hogy mindenki ideges. Próbálj meg valahogy megnyugodni, és akkor átmész legközelebb :) Szorítani fogok.
Először is, ez nem akkora tragédia azért, hogy emiatt meg akarjál halni. Nem szabad így hozzáállni, később is lesznek kudarcaid, nagyobbak ennél, meg kell tanulnod kezelni, tanulni belőle és túllépni rajta.
A vizsgán jól láthatóan izgulsz, és emiatt rontod el a dolgokat. Hány órát vettél? Talán csak nem eleget ahhoz, hogy rosszabb lelkiállapotban is tudj vezetni, és gyakorolnod kell még. És megnyugodni, nem arra kell gondolni vizsga közben, hogy sikerül-e, meg el ne rontsd, hanem próbáld meg elfelejteni, hogy ott ül a vizsgabiztos, és csak a vezetésre koncentrálni.
Hogy neked való-e, azt az oktatódtól kérdezd, de valószínűleg már látta volna, ha esélytelen neked a jogsi. Több embert ismerek, akinek harmad-, sőt valakinek negyedszerre lett meg a forgalmija, és azóta teljesen biztonságosan, jól vezetnek. :)
Hogy mit tegyél: először is sírd/dühöngd/panaszkodd ki magad, aztán viszont nyugodj le. Hívd fel az oktatód, vegyél még pótórákat, és akkor menj vizsgázni, ha teljesen késznek érzed rá magad. Kérd meg, hogy "játszatok" próbavizsgásat, ahol úgy pontoz, mint a vizsgabiztos, hogy szokd a szituációt. A tanulmányaidat viszont ne hanyagold el, az fontosabb mint egy jogsi. A suliban/egyébként is ennyire stresszes vagy? Mert akkor azon kéne elsősorban változtatnod.
Köszi, utolsó! :)
kedves első. Azt elfogadtam volna ha azt írod csak, hogy nem nekem való. De ez, hogy kinyírnék bárkit is... Tudod én még nem hallottam olyanról, hogy a kis béna lányka okozott balesetet aki kb minden elsőbbségadás táblánál megáll, meg 100szor a tükörbe belenéz. A balesetet azok a szeleburdi emberek teszik, akik azt gondolják mindent tudnak aztán
ittasan megölnek vagy 4 embert.
Magyarisztánban, ha át akarsz menni ilyen jellegű viszgán a kenőpénzt soha ne felejtsd otthon. Ha másra nem, arra jó, hogy sokkal nyugodtabb vagy, így figyelmesebb. És gondolj bele egy buktánál visszajön az ára, ha a plusz órákat, meg az új vizsgadíjat nézed.
De külön felhívom a figyelmet, hogy ez törvénybe ütköző, és teljességgel elhatárolódom a dologtól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!