Veletek is előfordult, hogy gyakorin levélben fenyegettek illetve, elküldtek melegebb éghajlatra?
Meg hát, kaptam már olyan primitív, értelmetlen leveleket. Volt hogy a kérdezőnek nem tetszett a válaszom, vagy valaki szívére vette a dolgot.
Tény hogy néha nem a legfinomabban fogalmazok, és erre szeretnek úgy reagálni hogy "mit pofázol kisfiú én mérnök-orvos-űrhajós-titkos ügynök vagyok, te nekem ne pofázzááááá!!!", közben süt róla hogy egy utolsó képzetlen tuskó.
Meg van a végképp primitív, aki csak anyázik, az olyat meg csak sajnálni tudom, mert értelmes ember képes érvekkel, önálló véleménnyel meggyőzni engem, neki viszont ilyenek nincsenek.
De ja, az sokkal tipikusabb, hogy a kérdező áll neki hőbörögni, mert nem választ vár, csak megerősítést.
Mindennapos dolog, hogy feltesz valami hülyeségről kérdést, 10-en írnak neki értelmes de negatív választ, 1 meg adja alá a lovat, aztán a kérdező meg válaszol hogy "annak az egy embernek köszönöm, a többieknek meg a k..va anyját"....nagyjából ez a színvonal.
De kedvenc válasz amit olvasok a "Szerintetek...?" kérdésre a "Nem ilyen válaszokat vártam".
Óh jaj, naponta többször is. Már mai is kaptam egy "kedves" üzenetet.
Bàr előfordul, hogy jogos, de többnyire ok nélkül küldenek el a $@&. :D
Én szeretem őket és ezt közlöm is velük. Itt vezetik le a feszkót. :)
Persze, előfordult már. Például egyszer az volt a kérdés, hogy "Ezt a cipőt mezítláb szokták hordani? Nem kényelmetlen?" és be volt linkelve egy szár nélküli tornacipő. Odaírtam, hogy a Húgom balerinacipőhöz való kiszoknival szokta felvenni, erre kaptam egy üzenetet, hogy "Húgod egy ostoba lotyó." Na, szerinted ez mire volt jó?
Régebben az "Állatok"-ban megkérdeztem, hogy mások cicájára is rájön néha az ötperc, amikor le-föl rohangál, nyervog, borzolt farokkal és pár perc múlva abbahagyja? :D Kaptam egy üzenetet, azzal, hogy "Úgy vágnám ki a mocskos dögöt, hogy nyakát törje. Minek tartod a lakásban?" Most mi köze van hozzá? Tök normálisan kérdeztem, ráadásul viccesnek tartom, amikor ilyet csinál a cicám :D
De a legtöbbször perverz majmoktól kapok üzenetet, akik egyből azzal jönnek, hogy "Mutatsz képet?" "Akarsz ismerkedni? 17F". Ebben az a legviccesebb, hogy volt már nem egyszer, hogy olyan válaszom megjelölésével jött az üzenet, amiből ki sem derül, hogy egyáltalán milyen nemű vagyok :'D
Volt egy felhasználó, aki többször írt nekem (akkor még észre sem vettem a tiltó gombot) és mindannyiszor mocskos perverz dolgokat, aztán egyszer azt írtm neki vissza, hogy abbahagyhatja már, mert borzasztóan unalmas ezeket a kreatív dolgokat olvasgatni. Erre megkaptam, hogy h.lye p.csa vagyok, meg mit hisztizek (nem hisztiztem, holt nyugodtan tudok elküldeni embereket úgy a fenébe, hogy egy darab trágár szót sem használok) és rohadjak meg. Köszi (y)
Szépen gyarapodik a tiltott felhasználók listája...
#3 válaszoló.
A "mérnök-orvos-űrhajós-titkos ügynök"-ön nagyot nevettem :'D
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!