Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, az osztálytársaim...

Mit tegyek, az osztálytársaim beszólnak? (lent)

Figyelt kérdés

Igaz,nem nagyon vannak barátaim az osztályból,csak 1-2 ember akivel néha beszélek,de nem fogok megváltozni azért hogy innen is legyenek barátaim.

Tegnap is megkérdezte egy lány tőlem hogy miért van hogy mindenkinek szép szeme van az osztályból csak nekem nem? (egyébként ez nem igaz mert szép szemem van,de egyébként meg mi a franc köze van hozzá).

Meg beszólt a telefonomra hogy van-e egyáltalán wifi benne,és hogy a nagyanyánnak van ilyen.Nokia 301-em van amúgy,nincs bajom az okostelefonokkal,volt már nekem is,lehetne most is,de egyszerűen elvagyok ezzel a telefonnal,nincs szükségem másikra most.

2014. szept. 25. 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, próbáld meg tréfával elütni, az mindig használ. Ha azt mondják, nem szép a szemed, mondd rá nevetve, hogy hát, nekem csak ilyen sikerült, de milyen jó, hogy egyáltalán látok vele, mi lenne, nem látnék.Vagy a telefonodra tett megjegyzést sem kellett volna felvenned, neked ez pont megfelel, nekem elég egy ilyen, de már a következő percben ne is foglalkozzál a témával, és ne lássák rajtad, hogy talán megsértődtél volna, akkor nem is fognak piszkálni.
2014. szept. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!