Ne legyen emos hajad,ha nem érted,hogy mit jelent. De különben kezd kimenni a divatból.
2014. szept. 21. 20:47
2/5 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük azt leszámítva, hogy hülyén néznek ki.
2014. szept. 21. 21:31
3/5 anonim válasza:
Az a baj vele, hogy a társadalom gyomra nehezen veszi be, ha egy férfinak 3 centinél hosszabb, vagy ha egy nőnek 3 centinél rövidebb haja van, és akkor b*zizni kezdenek. Csak hát vannak emberek, akiknek a lelkivilága eltér a társadalom átlagától. Az emocionális magyar szóval érzelmeset jelent, vagyis egy emo érzelmes ember, amihez pedig nem feltétlen a kigyúrt-kopasz megjelenés illik.
2014. szept. 22. 11:47
4/5 anonim válasza:
Nincs semmi baj vele,csak elítélnek minket...Azt hiszik idióták vagyunk akik csak figyelemre vágynak...hát egy nagy hmm-t. És kit érdekel ha kiment divatból?! Nem érdekel,hogy kiment-e divatból vagy nem,mindenki egyéni személyiség,és megvan a joga,hogy önmaga legyen! Sajnálom a szavak miatt,meg,hogy nem teljesen válaszoltam,de úgy éreztem muszáj.:/
2014. okt. 17. 21:22
5/5 anonim válasza:
"Azt hiszik idióták vagyunk akik csak figyelemre vágynak..."
Ebből a figyelemre vágyás rész bizony teljesen igaz is. Én érzelmes ember vagyok még sem követem ezt a stílust. Miért? Mert nem akarom felhívni magamra a figyelmet ilyen módon. Az összes ilyen divatirányzatnak a figyelemfelkeltés a célja továbbá egy közösséghez tartozás megerősítése, a punktól, a rockeren, az emón, a letolt gatyás rapperen, és a kopaszra borotvált skinheaden keresztül mind erről szól. Ennyit a rohadt nagy egyéniségről, csupán az ideológiai háttér más. Jobb, vagy baloldal, ilyen vagy olyan zene stb. Ez minden csak nem egyéniség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!