Mit vegyek az emós B. F. F. -nek a 15-dik születésnaprára?
Az emósok általában szeretik az olyan dolgokat, amivel ki tudják magukat fejezni.. Én valami rajzeszközre tippelnék.
De megfelelő lehetne valami a kedvenc együttesével kapcsolatban, vagy egy bögre a ti képetekkel és egy "a legjobb barátnőnek!" felirattal.
Valószinüleg azonban bármi megfelelne, ami fekete...
Hát nagy BFF lehet ha nem tudsz mit adni neki, és mi kell kitaláljuk hogy mit szeret!
Amúgy meg koncertjegy, vásárlási utalvány a kedvenc emo boltjába:D , CD, stb. Fiú vagy lány? Mire lenne szüksége?
Nem rég let emós, és nekem ez az élet stilús teljesen idegen ezért nincs róla fogalma hogy mit vegyekneki! Akinek meg nincs normális ötlete akkor az miért ír? Azért kértem a segít séget az ajándékhoz mert ojat szeretnèk neki andi ami ilik a szemijésègéhez!
Előre is bocs a hejes íràsi hibákért de van egy betegségem! (És elegem van abol hogy ezt szinte mindik meg kapóm amikor írok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!