Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vegyek az emós B. F. F....

Mit vegyek az emós B. F. F. -nek a 15-dik születésnaprára?

Figyelt kérdés

2014. jún. 24. 06:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy diszlexiás vagy, még a nyelvtani szabályokat illene megjegyezni.
2014. jún. 26. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor az ajándék ötletem: vegyél neki egy bűvös kockát! Örülni fog neki.

[link]

2014. jún. 26. 20:10
 13/21 Jeff the System válasza:
Ajándék például tökéletes lenne ha nem emósnak hanem emonak szólítanád ,ezen kívül a B.F.F.-et is hanyagolni lehetne.Egy rendes emo sírva futna ha ilyen k.ifejezéseket varrnak a nyakába.pfuj
2014. jún. 26. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Jeff the System igen olcsón kivitelezhető ajándékötlettel gazdagította a repertoárt. A bűvös kocka elég drága.
2014. jún. 26. 21:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem diszlexsziás vagy! Beszéd zavarom van ami kiterjed a hejes íràsra és a fogalmazás késégere! ( nem tudom a tudományos nevét) ,,kedves" 13-as írtam hogy nem értek hozá! De hamarabb let a legjobb barátnőm mint emós, szóval gondolom érted? A nórmális vász íróknak köszőnöm szépen!
2014. jún. 26. 22:01
 16/21 A kérdező kommentje:
,,vagyok" bocs elírtam!
2014. jún. 26. 22:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb barátod, akkor tök mindegy milyen stílusú, ismerned kell és tudni hogy mit szeret. Ha lány akkor én az ékszert ajánlom.:) És az emo, nem emós;)
2014. jún. 28. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Hogy itt egyesek milyen bunkók tudnak lenni ha valaki kicsit is eltér a többitől..

Kedves kérdező, szerintem nem kel feltétlenül emós tárgyat venned neki. Ha nemrég lett ilyen a stílusa, akkor lehet h kis idő múlva visszatér az eredeti önmagához (az emo helyett). Szóval szerintem adj neki valami személyeset. Pl. egy képet kettőtökről, aminek készíthetnél saját kezűleg képkeretet (vagyis keresel egy sima keretet) és ráragasztasz/rajzolsz/festesz rá olyan dolgokat amit az illető szeret. (könyvet ha szeret olvasni; labdát ha szeret focizni stb stb. ) Szerintem ennek mindenképp örülne a barátod :)

2014. jún. 28. 19:19
 19/21 LinHono válasza:
Ezt egy majdnem emo irja. Fekete szemceruza, fekete szemhéjpúder, szempillaspiráll. Vagy ékszerek, kézmelegítő, szegecses(meg mindenféle) karkötők minden mennyiségben. Masnik, hajcsattok. Nyakláncok, sálak, halálfejes vagy hello kittys cuccok. (Persze csak ha nem ire emo) kockás cuccok. De ha a legjobb barátnőd akkor mindennek fog örülni!!! <3
2014. júl. 1. 17:40
 20/21 anonim ***** válasza:

"halálfejes vagy hello kittys cuccok. (Persze csak ha nem ire emo)"

???? Miii? Taníts minket, efendi!

2014. júl. 1. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!