Megyek egy 13 éves srác bulijába, de fogalmam sincs mit vegyek neki. Tudtok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Szeretni a buszokat,kocsikat és a delfineket.2014. jún. 6. 17:12
1/7 anonim válasza:
Téritsd el a piros hetest és állj be vele a szobájába.
2/7 anonim válasza:
Térítsd el az egyik buszt, a Fővárosi Állatkertből meg vigyél neki egy delfint úgy, hogy a buszból akváriumot csinálsz. Komolyra fordítva, vidd el Állatkertbe, vagy a szintén Bp-n található Tropikáriumba,s ha szereti a buszokat,akkor az is legyen benne az ajándékban, hogy szigorúan busszal menjetek... De nem tudom, mit lehet a buszokban szeretni, koszosak, büdösek, lassúak, késnek,tömegnyomor van, tele bunkó, néha büdös emberekkel, és még drága is! Váááá... a hideg kiráz tőle!
4/7 anonim válasza:
Azzal, hogy szereti a buszokat, kocsikat, delfineket, nem sokat érhetsz el. Vegyél neki csokit. Ha ez egy sima házibuli lesz, vagy vigyél pezsgőt. Ha szülinapja van, vagy valami más, de őt ünneplitek, vehetnél neki makettet. Attól függ, mennyi a keret. Vagy vannak jópofa kocsi, delfin alakú csokik, nekem például rúzs alakú, meg napszemüveg alakú volt :)
5/7 anonim válasza:
Mennyi hülye k*csög ember van itt... 13 éves a gyerek, vegyétek már észre!
Nem hinném, hogy sok mindent kéne, elég egy csoki is, meg nyomj le neki két puszit :)
6/7 anonim válasza:
vigyél neki bögrét... Nekem bejött.
13l
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi már megoldottam. :D
2014. jún. 21. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!