Hány éves korig lehet valaki emós?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytásam 17 évesen találta ki hogy emós akar lenni. Vagyis 8.-os korában kb 1 évig depis volt (most nem megyek bele miért, ha kiváncsi vagy megbeszéljük privátba) de akkor nem öltözött úgy, nem lógott emósokkal és nem is vallotta magát annak. Azóta ,,normális'' volt egészen mostanáig. Úgy gondolta régen hogy az egész világ totál el van b*szva de most úgy gondolja ő van teljesen elb*szva. Szerintem 17 évesen már nagy hozzá hogy emós legyen, vagy tévedek? Ti láttatok olyan emóst aki idősebb volt 14-15 évnél? Legjobban emósok és poszt/exemósok véleménye érdekel de bárki nyugodtan válaszolhat ha az a válasz értelmes. Szeretném megjegyezni hogy nem ítélem el az emósokat, csak nem értek eggyet a világnézetükkel, de tiszteletben tartom, mert ez is egy világnézet. (pózerek kíméljenek)2014. márc. 19. 23:05
1/11 anonim válasza:
én imádom a metalcore,post-hardcore zenéket még se vagyok emó szerintem ebből a stílusból manapság mát csak a külsőségek maradtak meg.
2/11 anonim válasza:
Nincs kor megszabva, de alapvetően ciki, mikor divatban volt, akkor is az volt, mert mindenki majmolta a másikat, szerencsére viszont elfelejtették, szóval arra felkészülhet, hogy a sulitokban most nem csak azért fogják cikizni mert emos hanem azért is mert kicsit lejárt lemez már... idén a páwázás lesz az új emozás valószínűleg, aztán ezt is elfelejtik és jön más.
3/11 anonim válasza:
22 éves létemre még mindig emo vagyok, de látom te (kérdező) és a 2. válaszoló nem vagytok tisztában a fogalmával. Az emo életérzés és zenei stílus. Akár egy hétköznapi kinézetű lány/fiú is lehet emo. Ez nem a külsőségekről vagy divatról szól!
4/11 A kérdező kommentje:
Látom nem voltam érthető úgy szólok hogy azokra az emósokra gondolok akik depisek, nem a pózolókra.
2014. márc. 20. 16:27
5/11 anonim válasza:
Kedves kérdező. Szerintem inkább te vagy a béna, hogy nem látsz tisztán. 17 évesen nem öregedett ki belőle. Bár inkább már azok pózerek mint, hogy emók lennének. Szerintem egy 19-20 éves srác már a munkára koncentrál és nem arra hogy milyen haja legyen. Valószínüleg lehet emo 17 éves létére is lehet az. Nem ciki csak már máson kéne gondolkodni (család,munka,stb)
6/11 anonim válasza:
3. Az álomvilág is megvan ugye? Emo sem akkor keletkezett mikor annyira elszaporodtak, jóval előbb, csak akkor mindenki felkapta és 99%-uk divatmajom volt semmi több.
7/11 anonim válasza:
Nem mondod?? :O Ezt nem is tudtam.... Köszönöm, hogy felvilágosítottál!
Oh, my fucking god! -.-
8/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodik ő hogy mi lesz majd ha családja lesz, lehet épp emiatt gondolja hogy a világ totál el van b*szva, hisz minden nap izgulhatsz hogy lesz-e holnap munkád, a minisztériam miatt tanítanak egy csomó mindent amit nem kéne és sok mindent nem tanítanak amit kéne, és elnézve a legtöbb kortársamat meg 13 éveseket magam és félek hogy mi lesz a világgal ha ezek a semmire kellő gyenge elméjűek felnőnek-- Hiába papolsz, az osztálytársam ilyesmiken gondokodik, a többi ,,normális'' kamasz meg a bulikon és pián meg a cigin, semmi komolyság nincs bennük.
2014. márc. 20. 19:27
9/11 anonim válasza:
13 évesen minek komolyság? az anyuci apuci eltartja a seggüket. Majd akkor döbbennek rá ha a szülők nem éppen jól keresnek (mint nálam) és diákmunkára kell elmenni és abból a pénzböl bulizgatni meg stb. 13 évesen nem várja el senki hogy komolyak legyenek majd rájönnek később :)
10/11 anonim válasza:
Nincs megszabva a kor... Ez csak úgy jön. A közhiedelemmel ellentétben még vannak olyanok, akik tényleg az érzéseik alapján öltözködnek/hallgatnak zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!